СВЧ генератор проблема з отриманням бажаної частоти

V

vco96

Guest
Здрастуй, перший прототип простий загальний дизайн бази. Моя мета частотою 850 МГц, а максимальна я можу налаштувати його становила близько 650 МГц, в даний час проблема, коли я ще більше скоротити довжину резонатора частота падає приблизно до 500 МГц. Резонаторі Ag дроту з покриттям в серії з тріммером. Все, що я міг зробити?

можливо у вас є багато паразитних перевірте дроти завдовжки (~ 1 см 10NH) також зміниться тріммер для невеликих SMD конденсатор

Ви впевнені, що ви виміряли права гармоніки (якщо ви використовуєте аналізатор спектру для вимірювання генератор)? Ваш тример кришки, зазначені для використання 800 МГц? Спробуйте спочатку з деякими краще SMD конденсатори як було сказано раніше (АТС серії 600 або аналогічні). Тримайте скорочення резонатора. D.

Ви включили паразитних транзисторів?

Оберненої задачі. Резонатор infulences довжина зворотного зв'язку і, отже, зменшує негативний опір вхідного опору транзистора і настройка можливості змінюється за деякими параметрами. Таким чином, діапазон перебудови скорочується. Це моє припущення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back