"Рішення Driven термінал" в HFSS Середнє Що?

R

romanpan

Guest
ласка скажіть мені різницю між "Driven Рішення термінал" і "ведений режим", і як вибрати? спасибі!

Привіт, я думаю, різниця полягає в наступному: Driven порушення терміналу будь-якої проблеми, порти крайової задачі, наприклад хвилевід подається структури або мікрополоскових годують структури. Модальні термінал excitaton, коли структури порушується з більш складною структурою провідника, наприклад CPW, де ви можете визначити два основних [б] мод [/B] розповсюдження. Сподіваюся, що це допомагає flyhigh

приводом термінал концепції найближчі з ланцюга порушення theory.The схожий джерело в теорії кіл для управління вузлом (термінал). режим на основі одне поняття від Е. М. Теорія розповсюдження хвиль в керівництві структури тільки в деяких визначили режим розповсюдження яких вирішується фізичному вимірі. підключення до soures кожен термінал буде порушених дещо інший режим.

я знайшов дещо в HFSS 9,1 Довідка: Рішення Типи: Driven модальних Рішення Виберіть Driven модальних рішення типу, коли ви хочете HFSS для розрахунку модального основі S-параметрів пасивних, високочастотних структур, таких як мікрополоскових, хвилеводи, і лінії електропередачі . S-матриця рішень буде виражатися в термінах падаючого і відбитого повноваження хвилеводних мод. Рішення Driven Термінал Виберіть Driven рішення типу терміналу, коли ви хочете HFSS для розрахунку термінальних S-параметрів багатожильний портів лінії передачі. S-матриця рішення будуть виражені через термінал напруг і струмів. Власних мод Рішення Виберіть власних мод рішення типу для обчислення власних мод, або резонансів, зі структури. Власних мод вирішувач знаходить резонансні частоти і структури поля в цих резонансних частотах. сподіваюся, це допоможе D

Oh.thanks! але я все ще є деякі питання, що модель буде приймати різні форми влаштування?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back