Рішення установки порушення?

S

sowmya005

Guest
Привіт друзі,
Прохання обговорити різні методи для вирішення встановлення порушення?
Прохання представити детальну інформацію про те, чому і коли ми використовуємо кожен прийом.
Як доглядати за порушення провести в той же час?

Спасибо заранее,
Sowmya

Привіт,

У пост-макет STA, встановлення порушення відбуваються в основному з наступних причин:

1.Годинники дерево балансу не буде зроблено правильно - в строки інструмент аналізу ми повинні розглянути для початку і захоплення годин затримки, якщо вони не те ж саме, що щось зробили неправильно з CTS.Наполягайте на розташування команди, щоб збалансувати CLK перекоси.

2.Вень ми використовуємо нижче клітин диск у DataPath означає клітин водіння величезних мереж і складних клітин.Це дозволить збільшити додаткові затримки і додати що приводить до встановлення порушень.

Як видалити установки порушення?

1.CT балансу має бути зроблено з макета кінця.Якщо 2 години синхронними годинник вимог балансу повинні бути виконані за всяку ціну.

2.Якщо годинник дерево заморожується тобто нічого не можна зробити з кінця CTS.Вручну можна traceout DataPath серйозних порушень і шукайте будь-які можливості про перетворення клітин, які можуть зменшити або усунути порушення ур установки.Переконайтеся, що не величезні додаткові затримки знаходяться в DataPath.

3.Ви можете косих годинник у захопленні годин (більше вікні налаштування) ...Будьте обережні при цьому ви b'coz захоплення флопе буде launcing на наступний шлях.Ви не повинні вводити нові порушення цього.

4.Якщо ви використовуєте multivt клітин, обмін HVT клітин з LVT клітин і клітин з SVT LVT для прискорення DataPath Звичайно ви втратите від влади часу.

Що стосується Hold порушення:

1.Просто додайте затримки буфера в DataPath.Будьте обережні, що це того не слід вводити нові порушення установки.

2.Використання вузького аналізу команду в PT для findout спільних точок, щоб додати буфера виправити численні порушення тримати.

2.Якщо один не працює з косих або додати затримки буфера перед запуску годин зареєструватися Clk шпилькою.Це теж складний матеріал, як 3.

З повагою,
Еш ....

Привіт Eshwar,
Спасибо за ответ.
Калібрування буферизації клонування основних методів вирішення встановлення порушень.
Маючи на увазі, що ця затримка залежить від убив вхідний і вихідний навантаження
1) Ми розмірів при низьких Є диск сили клітин в дорозі і установки порушення через погану убив введення.
2) Ми буферизації при встановленні порушення через погану вихідний навантаження.
3) Клонування виконується, коли буферизація не допомагає.Я не знаю багато про нього.

У всякому разі ми повинні перевірити терміни гістограми (щоб побачити, якщо більша частина шляху порушення в тому ж діапазоні, і причиною такий же), і навіть розташування клітин в дорозі.якщо є багато заторів, інструмент взяв був обхідних шляхів, щоб порушувати установки.

Я до сих пір не ясно, про те, як вирішувати установки, не впливаючи на проведення, і навпаки.Будь ласка, розкажіть про це теж.

Спасибі,
sowmya.

Будь ласка, дивіться мої коментарі в он-лайн.

Привіт Eshwar,
Спасибо за ответ.
Калібрування буферизації клонування основних методів вирішення встановлення порушень.
Маючи на увазі, що ця затримка залежить від убив вхідний і вихідний навантаження
1) Ми розмірів при низьких Є диск сили клітин в дорозі і установки порушення через погану убив введення.
2) Ми буферизації при встановленні порушення через погану вихідний навантаження.
3) Клонування виконується, коли буферизація не допомагає.Я не знаю багато про нього.

[Eshwar]: Коли осередок необхідну міцність диск недоступний в бібліотеці, cascoding клітин зробити для реалізації клітини.Про цього методу полягає в Cascoding клітин знизять Cin і суд результуючої комірки.Con цього методу, якщо осередок є складною, як AOI, маршрутизації заторів буде відбуватися на клітинному рівні в макеті.
Цей метод використовується рідко і, як правило інструмент driven ... Наскільки я знаю макета магми це робить.

У всякому разі ми повинні перевірити терміни гістограми (щоб побачити, якщо більша частина шляху порушення в тому ж діапазоні, і причиною такий же), і навіть розташування клітин в дорозі.якщо є багато заторів, інструмент взяв був обхідних шляхів, щоб порушувати установки.
[Eshwar]: Я згоден, netdelay також вплине часу.

Я до сих пір не ясно, про те, як вирішувати установки, не впливаючи на проведення, і навпаки.Будь ласка, розкажіть про це теж.
[Eshwar]: Встановлення та Hold, як дві каструлі на балансі.Якщо у вас більше кріплення на один, інша спливає.Необхідно, щоб збалансувати обидва правильно допомогою належного аналізу порушення шляхів.Є немає прямого рішення для цього, але нижче fundas допоможе вам аналізувати та виправляти їх.

Є три компоненти, які можна погратися, щоб виправити установки / утримання порушень.

1.Шлях годин або годинник дерево.
2.DataPath.
3.Обмеження на диску розташування інструменту.

1.Годинники Шлях: Якщо у вас є порушення прискорення встановлення годин шляху запуску флопе або затримка () Додати буфера годин шляху захоплення на флопе перед цим переконаєтеся, що у вас достатньо млявий позитивні установки на наступний шлях, для якого цей захоплення флопе виступає в якості запуск флопе, Додати буфера перед CP контактний захоплення годин шляху на флопе не скрізь в середині годин шляху.Якщо у вас є провести порушення робити навпаки.

2.DataPath: Ви можете робити все вище жонглювання перетворення, буферизація, клонування, Т. підкачки, зміна маршрутів мереж для оптимізації DataPath для встановлення порушення.Для провести, просто додайте затримки буфера необхідне значення для видалення порушення.Якщо шляху звітності для встановлення та провести між двома регістрів різних проаналізувати шляхи і додати текст після крапки, де обидва шляхи розходяться.

3.Обмеження на диску верстка: ми можемо покласти явні set_max_delay-тах про порушення datapaths направити інструмент для оптимізації і зосередитися на самому високому установки порушення бачив з-за цього обмеження, як показано нижче:

set_max_delay-макс <some_value_lesser_than_datapath_value>, від <reg1_launch> / CLK-на <reg2_capture> / Q [Для установки]

set_min_delay хв <some_value_which_will_not_give_hold_violation>, від <reg1_launch> / CLK-на <reg2_capture> / Q [Для проведе]

Вище процедура застосовується до перепризначити DataPath інтенсивної клітин, як мультиплікатори, суматорів ... і т.д.Саме так я роблю, щоб оптимізувати порушення установки шляхів на постійному струмі.

А.У первісної компіляції з обмеженнями.
B.аналізувати результати терміни записати порушення установки шляхів.
B.обмеження .... додати set_max_delay обмежень видалити.
C.update_timing ... DC бачить тільки max_delays оптимізації в терміни оболонки.
D.Ітерація або робити додаткові компіляції.
Є.повторити процедуру до DC результати не відповідають.

Я сподіваюся, те ж саме стосується і для розмітки теж.
Або питання, будь ласка, дайте мені знати ...

Спасибі,
sowmya.
[Eshwar]:
З повагою,
Eshwar.

Привіт Eshwar,
Спасибо за ответ.
Я був просто пошук інформації клонування ок, і я знайшов це:
Клонування копіювання осередку, в той час як поширення fanouts між первісною клітини і її копію.Це є важливим засобом для підвищення ефективності сили приводу клітинних шляхом розділення його навантаження між двох примірниках.Перевагою цього методу є те, що він не додає рівні логіки.
Буферизація інший метод оптимізації, які можуть значно збільшити міцність диска осередку, але додає рівнів логіки і, отже, затримки.Альтернативою клонування з використанням паралельних клітин.При паралельному клітин, копія осередку проводиться з використанням тих самих матеріалів.Але результати клітини зв'язані між собою, так що вони управляють разом навантаження.Перевага полягає в тому, що ви можете використовувати цей метод для одного розгалуження мережі, де навантаження не може бути легко розділити.Крім того, розділення навантаження в клонуванні часто додає дроту.Це також можна уникнути при паралельному клітин.

Спасибі,
Sowmya

Привіт Sowmya,

Дякуємо за відповідь ... Але IAM в повне замішання зараз .....

Всі ці дні я був у поняття, що клонування клітин і паралельно є синонімами.
Iam до цих пір не ясно, про те, як вони різні.
Чи можете ви мені точку документів / веб-сторінок, які ви Слова.

З повагою,
Eshwar.

Привіт Eshwar,
Будь ласка, перевірте кріплення для документа про клонування.
Спасибі,
Sowmya
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Привіт Sowmya,

Я думав про це і можливість візуалізувати відмінності між Клонування та паралельних клітин.Основна відмінність між двома з них є спосіб розподілу навантаження та обміну зроблено.

У клонування Припустимо, якщо у клітинці диски 4 клітини, і якщо його сила диск 2X, а потім скопіювати клітинки і підключити один вихід оригінальної осередку 2 клітки і вихід клонувати ще 2 клітки.

У паралельних клітин, Припустимо, якщо у клітинці диски 4 клітини, і, якщо його прагнення сила 2X, а потім скопіювати клітинки і підключити виходи обох клітин (в оригіналі осередку копія ) разом і введення кілки 4 клітин.Поправте мене, якщо Iam неправильно.

У всякому разі, Дякуємо за відправлення цього документа.

З повагою,
Eshwar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back