Різні види алгоритмів сортування

R

reza56

Guest
як ви знаєте, сортування є одним з основних алгоритмів.
аналізу та розробки алгоритму є дуже важливим і потребує хорошої математики.
Чет я знаю, основним видом алгоритм сортування, але я хочу знати, який-небудь іншими.
Я чув що-то про які-небудь інших видів сортування алгоритм, який оптимізовано для спеціальних застосувань.
Чи можете ви допомогти мені дізнатися більше про них?

Привіт

Швидкий алгоритм сортування?
Ви вірите?

Сортування п чисел O (N журналу (журналу п))Який алгоритм сортування є самим швидким?Задайте це питання будь-якої групи програмістів, і ви отримаєте жвава дискусія.Звичайно, немає жодної відповіді.Вона залежить не тільки від алгоритму, але і на комп'ютер, дані та реалізації.Однак, якщо порахувати кількість операцій, необхідних для сортування цілих чисел на стандартному комп'ютері фон Неймана, є явний переможець - алгоритм, представлених у документі "Сортування за лінійне час?"А. Андерсон, Т. Хагеруп, С. Нільссон, Р. комбінаційного розсіювання (Праці 27-й Щорічний симпозіум ACM з теорії обчислювальних, 1995).Це сортів цілих п за час, пропорційний N журналу журналу Н.У цій статті я дам вам повний опис цього алгоритму.

Чи можна це зробити швидше?Ніхто не знає.Ми знаємо тільки, що вона не може бути зроблено за допомогою менш п операцій: алгоритм з використанням меншого числа операцій, ніж, що не може дивитися на кожного з п чисел і, отже, може залишити деякі номери з ладу.

Хоча журнал § п п часу алгоритм сортування відбулося як теоретичні гри, її реальної продуктивності це добре.AC здійснення як nloglogn.c (доступна в електронному вигляді; див. розділ "Ресурсний центр", стор 5) без особливих оптимізацій працює швидше на типовий 32-розрядних машин, ніж багато стандартні алгоритми сортування підручника.

1.ч ** P: / / www.ddj.com/documents/s=886/ddj0004d/0004d.htm* -> Т
Tnx

перевірити цей сайт для швидких алгоритмів сортування.

http://www.cs.ubc.ca/spider/harrison/Java/sorting-demo.html

"Мистецтво програмування" Кнута є 3 томів книг.Один з них (я не пам'ятаю, який) повністю присвячена предметів сортування та пошуку.Я дуже рекомендую цей ряд.

Привіт всім,
Том 3 присвячений сортування та пошуку ... У мене є всі три томи і спробував трохи все.Він досить докладну інформацію про багатьох питань - як тривіальні і нетривіальні.Так самостійного навчання не є проблемою.
Крім того, можна спробувати "Розробка і аналіз алгоритмів" на Ахо, Хопкрофт і Ульман або "Введення в алгоритми" на Кормен, Leicerson і Рівестом, але я ще їх не прочитав.

З повагою,
Chirkut

пітер-р пише:

перевірити цей сайт для швидких алгоритмів сортування.ч ** P: / / www.cs.ubc.ca / Spider / Гаррісон / Java / розбирання demo.html

У вас є якісь сайти, де можна знайти книги Ульман?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back