Різниця ч / б і Vcc Vss

I

irfanhab

Guest
Привіт я наткнувся на чіп під назвою 4066 CMOS чіпа і його дані згадує про двох висновків: Vcc (CMOS +5 В напруга живлення) VSS (CMOS 0В напруги живлення) У чому різниця ч / б Vss і GND, і я можу використовувати Vcc для чіпів влади TTL, а?

Vss є найбільш негативним зі схеми .... і Vcc є харчування позитивне або найбільш позитивна напруга. Я думаю, і можна використовувати, якщо Vcc Vcc сумісна WTH TTL ... Я маю на увазі рівень напруги ... насправді Vcc для БЮТ ... і Vdd для CMOS .... надія їм правильно ... С. П.

Колись, VSS є GND. Але ви повинні піклуватися струм він. Я думаю, ви можете використовувати його як влада TTL.

Якщо IC, таких як 4066 поставляється з напругою, в цьому випадку Vcc = Vdd = +5 V, ви можете легко використовувати її з TTL схеми, і стандартна напруга живлення для мікросхем TTL є Vcc = 5В. З повагою, IanP

Привіт VCC refferes на біполярних транзисторах, TTL, та інші Ics як TTL або операційних підсилювачів ... і т.д., як для VDD зазначено Фур МОП-транзисторів, це означає, напруги стік поставки, як і для VSS це referres до джерела напруги харчування. Якщо 4066 S харчування Votage дорівнює 5 VO то CBE обумовлено TTL, але вона може T привід TTL без буфера. З повагою

Воно є загальним для див Vcc, GND і VSS. Vcc є основним харчування. Vss, як правило, землі, але може бути нижча від напруги. Vss є субстратом напруги (субстрату нижній шар на чіпі, на якій інші шари і сліди додав. Також часто можна побачити інші назви напруги Vdd, Vee, ... Це чіп-залежними. Програмованих чіпів , часто можна побачити Vpp, що висновок, який харчування напруга програмування.

У контексті мікропроцесора VSS коштів землю і VCC коштів +10 В або-10В

його загального в CMOS заснований мікроскопії combatible з логікою TTL згадати VCC і VSS. У cicuits CMOS GND є джерелом напруги так земля згадується як VSS, а потім VCC відзначити позитивні робочу напругу. Головне пам'ятати завжди VCC напруга має бути вище, ніж VSS і робоча напруга різниці (тобто додаток 5В) підтримується. якщо VSS = 0 У той VCC = 5В, якщо VSS =- 5V то VCC = 0 В, якщо VSS = 10В то VCC = 15В

Так, ви праві, тут VSS є земля. якщо VCC від +5 V, ви можете використовувати його до влади TLL. З повагою [цитата = irfanhab] Привіт я наткнувся на чіп під назвою 4066 CMOS чіпа і його дані згадує про двох висновків: Vcc (CMOS +5 В напруга живлення) VSS (CMOS 0В напруги живлення) У чому різниця ч / б Vss і GND, і я можу використовувати Vcc для чіпів влади TTL, а? [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back