Різниця між powermeter імпульсу і CW powermeter

S

STD

Guest
Я хочу розробити powermeter для вимірювання імпульсу сигналу.
Але у мене немає посилання на нього.
Будь ласка, дайте мені діаграму powermeter або рекомендувати якісь папери для мене.

І, будь ласка, поясніть різницю між powermeter імпульсу і constantwave powermeter.

Якщо постійні хвилі сигналу вимірюється за допомогою імпульсів powermeter, що робить результат йти?
Якщо імпульсний сигнал вимірюється constantwave powermeter, що робить результат йти?

Чи можете ви дати мені діаграму powermeter?

Спасибо.

CW вимірювання довгі середні термін.Для постійної амплітуди сигналів пікових і середніх однакові.Імпульсні вимірювання дають влада протягом імпульсу.Це може бути піку під час імпульсу або середню протягом імпульсу.Якщо ви поставите імпульсного сигналу в середньому лічильника ви отримаєте дуже низьким Редінг приблизно скважність помножена на владу протягом імпульсу.

Щоб імпульсу метра, потрібно швидко реагує інструмент з Піковий або відбору проб і розрахунку схем.

Ви впевнені??
Для мого knoledge, 2 Основною трудністю є:
1) точність
2) дрейф
Подумайте, що самий відомий завод, Agilent, Род & Schwarz, Gigatronic т.д. дають не більше 3% точністю.
Я бачив схему hp438A і найбільш критичних ланцюгів і механіки, необхідні для отримання як 1 / F і термоелектричного напруги якомога нижчою.

Але, щоб відповісти на ваше запитання, пік метро може читати також ХО.
основному це діода детектора з калібруванням право відповіді.
Час відгуку залежати від "Costant час інтеграції" (R
& C), які слідують в детектор.
Як збільшенням R
& C, метро, як правило, CW.Як R
& C зменшити метра, як правило, галасливі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back