Різниця між модулюючим задаються перевізника задаються вибірки задаються

M

megadragon25

Guest
в чому різниця і відносини .... така ж модулюючий сигнал задаються ніж задаються модулюючого задаються повинно бути більше, ніж перевізник допомогти мені будь ласка, якщо у мене є модулирующие задаються 30 кГц, що повинно бути моєю кар'єри і мого вибірки f. для голосу

Модулюючий частота несучої частоти. Ви зсув спектра сигнал низького пройти до потрібного каналу, помноживши його з несучою частотою. Ви говорите про цифрові схему модуляції або аналогової модуляції? Частота дискретизації повинна бути більш ніж у два рази пропускну здатність сигнал низького проходу. У разі мовні сигнали, це 8k вибірок в секунду, тому що голос пропускна здатність 3.4kHz. Після квантування його і оцифрувати його, ви використовуєте відповідну техніку маніпуляції для передачі даних. Прохання роз'яснити, на ваше запитання. Частота дискретизації відбувається не в аналоговому домені. (За винятком одного використання, але які використовуються у вимірі вкрай високочастотних сигналів на субдіскретізацію.)

Модулюючий частота 30 кГц також несучої частоти. Коли ми говоримо про канал, ми називаємо його несучої частоти. Коли ми говоримо про техніку, ми називаємо це модулюючих частот. Існує ще один термін для модулюючого називається підвищувального перетворення (в деяких книгах). Голос полоса пропускання 330Hz до 3.3kHz. Для зручності математики, ми зазвичай група обмежити його на 4 кГц або більш відомий як Fmax По теоремі дискретизації Найквіста, для запобігання Aliasing, Частота дискретизації (Ф) повинна бути не менше 2 х Fmax, таким чином, Fs> = 2 Fmax або 8 кГц. Модулюючий (Перевізника або підвищує перетворення) Частота це не те ж частотою дискретизації. Модулюючий це техніка перекласти груповий сигнал (немодульованих або оригінальний сигнал) на більш високі частоти, де він може бути переданий з використанням коротких антен. Відбір зразків техніки придбати груповий сигнал (з мінімальною втратою сигналу вірності), тому він може бути відновлений (якщо Fs> = 2Fmax). Якщо сигнал undersampled, неможливо відновити сигнал повертається до своєї первісної форми. Сподіваюся, що це допомагає.
в чому різниця і відносини .... така ж модулюючий сигнал задаються ніж задаються модулюючого задаються повинно бути більше, ніж перевізник допомогти мені будь ласка, якщо у мене є модулирующие задаються 30 кГц, що повинно бути моєю кар'єри і мого вибірки f. для голосу

Ви потрібні великі антени для передачі малих сигналів частотного діапазону.

Не знаєте, де ви дізналися, що, але, звичайно, це неправильно. Хлопці в цій гілці форуму також згодні, що чим вище частота, коротше довжини. http://www.edaboard.com/thread146664.html [QUOTE = thannara123; 915561]. Ви потрібні великі антени для передачі малих сигналів частотного діапазону [/QUOTE]

Обидві наші ідеї знаходяться на тій же трасі. Для передачі малих сигналів частот нам необхідні великі антени (те, що я вже говорив).

Так, я згоден, що ми знаходимося на тій же трасі. : Посмішка: Ваше здоров'я! Я думаю, це тому, що моя інтерпретація зв'язати частоти (або довжини хвилі, назад) для довжини антени. Ну, це неминуче, що більш довгі антени тенденції, які вимагають більше обладнання і навіть структури! Проте це може не обов'язково бути випадок, оскільки сучасні технології, по суті, намагалися використовувати High-K діелектричного матеріалу, отже, високі проникність дозволяє довжина антени, щоб стати коротшим.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back