Різниця між витягнуті значення резистора

B

bbbb

Guest
Привіт Коли ми витягуємо ланцюга діва та assura ми отримуємо різні значення для резисторів (резисторів фактичної, а не паразитних) різниця становить близько 10-15%. і тому є LVS помилки. Наприклад: Призначений (макет): 1K витягується Diva: 1.09K витягується Assura: 0.88K чи хто спостерігав за цим і не знає, чому?

вони можуть використовуватися різні значення поверхневий опір, оскільки вони мають різні rulefile ...

Я не знаю, про Assura, але, як я пам'ятаю Дракули і Diva повертати різні значення резисторів, якщо вони формують відрізняється від прямокутної (наприклад, резистор зігнуті). Розрахунок алгоритм відрізняється.

Алгоритм визначається за правилами. У вас є різні правила, так що ви отримаєте різні значення. Ви можете спробувати використовувати діви правила вилучення з Assura і перевірте, чи є різниця.

Дякуємо за коментарі, calcualtion алгоритми здаються різними, але, як правило файли надаються приголомшливий, я задаюся питанням, який з них 3 значення, що даються virtuso, діва та assura є більш точним?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back