Різниця до речі Адміністративна частина та відділ кінця в НВІС

S

shivapugal

Guest
Привіт всім, Im НВІС студент я шукав у мережі, але я не міг отримати точне відмінність між задньою і передньою наприкінці кінці методології в НВІС і ASIC розрахункова витрата. Я відчуваю, що було набагато відрізняється від PCB тому макет і дизайн передньої частини кінця. може хто-небудь мені це ясно. 1) Чому після виконання задньої частини ми повинні програмування в VHDL. ми будемо код PGM в чіпі. 2) ми розробляємо тільки ядро в задній частині, то як ми будемо підключати до основної чіп пакет? Pls ясно мені це. Спасибо заранее Шиви.

Привіт Шива, щодо Digital Design потік піде таким шляхом. RTL кодування (Verilog або VHDL) Синтез Floorplanning / PowerPlanning Розміщення Годинники Маршрутизація фізичної перевірки (LVS / ДРК) RTL кодування + Синтез ------> Front End Синтез + Floorplanning для фізичної перевірки -------- Backend синтезу бути частиною передньої частини або Backend, які можуть здійснюватися або інженер інтерфейс або Backend інженер. RTL кодування інженер званий інтерфейс інженер Reminaing кроки, які здійснюють звані фізичні інженера-конструктора або Backend інженер. Сподівається, що це допомагає Для отримання додаткової інформації на ASIC потік ви можете знайти на цьому форумі, ви отримаєте багато матеріалу. З повагою

Привіт Арджун, спасибі і за ваш швидку відповідь. ще два питання будуть задньої частини розроблений відповідно до RTL кодування? Після кодування ми будемо запобіжник код в чіп чи тільки задня частина розроблена відповідно до RTL кодування ж, як схема і PCB проектуванні? Завдяки Шиви.

Привіт Шива, як тільки ви зробили з RTL кодування, або ви можете піти з FPGA або Semi-Custom (той, який пояснив раніше) у залежності від ваших вимог. Щоб відповісти на ваше запитання. >> Буде задньої частини розроблений відповідно до RTL кодування? Існує немає як такої бекенда розроблено відповідно до RTL кодування. Я пропоную вам ознайомитися з деякими гарну книгу по ASIC Digital Design, який відвезе вас фактичний витрата дизайн, а також уточнити багато ваші сумніви. Удачи З повагою,

[Цитата = shivapugal] Привіт всім, Im НВІС студент я шукав у мережі, але я не міг отримати точне відмінність між задньою і передньою наприкінці кінці методології в НВІС і ASIC розрахункова витрата. Я відчуваю, що було набагато відрізняється від PCB тому макет і дизайн передньої частини кінця. може хто-небудь мені це ясно. 1) Чому після виконання задньої частини ми повинні програмування в VHDL. ми будемо код PGM в чіпі. 2) ми розробляємо тільки ядро в задній частині, то як ми будемо підключати до основної чіп пакет? Pls ясно мені це. . Спасибо заранее Шиви [/quote] Існує не вдаючись до програмування в VHDL після бекенда:) код VHDL просто опис дизайну, який буде зроблений на чіпі Front End починається в дизайн RTL (VHDL чи Verilog) , і включає в себе функціональні перевірки (моделювання, формальної верифікації і т.д.), а в деяких випадках логічного синтезу, який також може бути частиною потоку Кінець Назад!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back