Розрахунок RMS значення

M

Maverickmax

Guest
Привіт Після масштабування вхідного сигналу змінного струму, я намагався реалізувати RMS розрахунок і я не міг, що саме я хочу. Як значення RMS тримати осцилюючих але воно повинно бути постійним. Будь псевдокод для розрахунку RMS значення? Будь-яка пропозиція більше? Maverick Макс ОНОВЛЕНО ....... forumla з Vrms буде квадратний корінь ((1 / N) * SUM (V ^ 2 (г)) Так що я розумію, N-число зразків Наприклад, я налаштував мій мікроконтроллер генерувати переривання при 200US, щоб справити хороше . синусоїди 50 Гц Так скільки ж я N слід застосовувати Maverick Максимальний [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2:00 31 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Після цього LITTEL дослідження в Інтернеті, я я отримую загальну картину трохи ясніше. З 50 Гц синусоїдальних формується з моїх мікроконтроллер, тому я вважаю, що моя частота дискретизації АЦП становить близько 10 мкс, але я не на 100 відсотків впевнений. Давайте припустимо, що це 10 мкс, так 20E 3 (50 Гц) розділити на 10e-6 (100 кГц) = 2000 Так, що означає, що я повинна виконувати 2000 точки для ряду зразків? Будь ласка, повідомте мені якнайшвидше З повагою Макс Maverick

Це може бути 1000 пунктів, якщо ви згодні, що синусоїда є ідеальним. В цьому випадку, вам потрібно тільки розрахувати половину циклу. Cheers,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back