Розрахунок потужності, що розсіюється і побудови ідентифікаторів в залежності від часу

K

knataraj

Guest
Привіт народ, мені потрібно coouple речей, пов'язаних з каденцію Схема / привид я використовую TSMC технологій 0.18u для проектування і моделювання адіабатичного схем (з використанням привид) 1) Чи є спосіб, щоб calclate потужність, що розсіюється в логічний блок і отримати Сюжет час влада проти? 2) Є в будь-якому випадку, щоб отримати ділянку ідентифікатори проти Час одного транзистора? Cadence дозволяє мені сюжет Id, Ib, є і Id протягом довгого часу, але не точні ідентифікатори. Спасибі! Крішна

1. Потужність розрахунку. У вашій схемі ви vpulse В постійного струму або джерела живлення. Використання калькулятора ви можете помножити поточну корита постійного струму терміналу і VCC напругу і сюжет цього виразу. 2. Я не розумію, що ви маєте на увазі ідентифікатори. Будь транзистор має 4 термінали (D, G, S і B). Ви можете накреслити струм, що протікає корита будь-який з цих терміналів. Id і чи можуть відрізнятися один від одного.

Привіт спасибі за відповідь! Мені потрібна енергія, що розсіюється в транзисторі в той час як його проведення. Швидше за все, енергія розсіюється в канал. За ідентифікатори, я маю на увазі струм, що протікає в каналі ... Id і чи відрізняються і Ід і Ib приходять, щоб картинка теж. від того, що я бачу, Id або знаходиться в не рівних фактичного струму через канал. Якщо виявите, що він, знаючи витоком і стоком напруги з плином часу, я можу отримати ділянку потужність disspation (перехідних). Якщо є якийсь спосіб, що я можу виділити ідентифікатори або якимось чином, в якої каденції сам по собі ділянки Pwr disspated з плином часу для даного транзистора, це будете здорово! У кожному разі, дякую за відповідь. Якщо у вас є пропозиції, вишліть їх якомога швидше. [Цитата = ФОМ] 1. Потужність розрахунку. У вашій схемі ви vpulse В постійного струму або джерела живлення. Використання калькулятора ви можете помножити поточну корита постійного струму терміналу і VCC напругу і сюжет цього виразу. 2. Я не розумію, що ви маєте на увазі ідентифікатори. Будь транзистор має 4 термінали (D, G, S і B). Ви можете накреслити струм, що протікає корита будь-який з цих терміналів. Id і чи можуть відрізнятися один від одного. [/ Цитата]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back