Розрахунок потужності в окрузі Колумбія

S

seyyah

Guest
З чистого напруги і струму легко розрахувати сили. В змінного струму також можна розрахувати активної, реактивної потужності і т.д. Але як щодо сигналів постійного струму, які не є чистим? Наприклад, виправлені синусоїдальної хвилі з постійне зміщення? Яким чином ми дотримуємося розрахувати владу в цих типів сигналів? Як і змінного струму? Як струму і напруги затримок і веде в цьому виді постійного струму? Хіба фазового кута існує? Будь ласка, дайте мені необхідну інформацію для завершення мого відома. Дякуємо.

Привіт. Щільність потужності в той час, задається P = I * V, незалежно від постійного або змінного струму. Якщо ви інтегрувати щільності потужності на інтервалі часу, ви можете отримати енергію, витрачену на інтервалі часу. Середня потужність виходить в результаті ділення енергії інтервал часу. Ви можете застосувати цю процедуру в будь-який час сигналів, наприклад, змінного або постійного струму, з або без лагів, сигналів довільної форми.

Ви можете розрахувати середньоквадратичне напруга і струм і розрахувати середню потужність використанням Vrms * Irms. Або ви могли б знизити рівень сигналу до його фур'є-компоненти, а потім розрахувати сили.

Що я дійсно намагаюся, щоб дізнатися про це, хіба реактивної, активної потужності застосовуються в такому стані? Тому що я намагаюся вирахувати опір ланцюга. У мене є інформація струму та напруги тощо влади. Якщо є відносини між опорами, як в ланцюгах змінного струму, то я легко обчислити опір. Отже, я намагаюся, щоб визначити співвідношення між термінами, які можуть допомогти мені розрахувати опір.

[Цитата = seyyah] Що я дійсно намагаюся, щоб дізнатися про це, хіба реактивної, активної потужності застосовуються в такому стані? Тому що я намагаюся вирахувати опір ланцюга. У мене є інформація струму та напруги тощо влади. Якщо є відносини між опорами, як в ланцюгах змінного струму, то я легко обчислити опір. Отже, я намагаюся, щоб визначити співвідношення між термінами, які можуть допомогти мені для розрахунку опору. [/ Цитата] Ну в такому випадку ви повинні будете обчислити фур'є-компоненти сигналу. Наприклад, в індуктивності I = 1 / L (∫ ВДТ). Так що якщо V має компоненти частот w1 і w2, то ви можете зруйнувати відносини VI в I = 1 / L (a1 ∫ гріха (w1) Л + a2 ∫ гріха (w2) Л) Таким чином, ви можете проаналізувати схему окремо для кожного частот. Пам'ятайте, що ваші реактивні буде різним для кожного з цих частотних складових, тобто (jw1) L і (jw2) L відповідно .. Потім скласти струми, які можна отримати від кожного з цих окремих compnents.

[Цитата = usernam] Ну в такому випадку ви повинні будете обчислити фур'є-компоненти сигналу. Наприклад, в індуктивності I = 1 / L (∫ ВДТ). Так що якщо V має компоненти частот w1 і w2, то ви можете зруйнувати відносини VI в I = 1 / L (a1 ∫ гріха (w1) Л + a2 ∫ гріха (w2) Л) Таким чином, ви можете проаналізувати схему окремо для кожного частот. Пам'ятайте, що ваші реактивні буде різним для кожного з цих частотних складових, тобто (jw1) L і (jw2) L відповідно .. Потім скласти струми, які можна отримати від кожного з цих окремих compnents. [/ Цитата] Вибачте, але я не міг зрозуміти, як я можу обчислити опір (R)? Я забув згадати, я також знаю, L.

[Цитата = seyyah] [цитата = usernam] Ну в такому випадку ви повинні будете обчислити фур'є-компоненти сигналу. Наприклад, в індуктивності I = 1 / L (∫ ВДТ). Так що якщо V має компоненти частот w1 і w2, то ви можете зруйнувати відносини VI в I = 1 / L (a1 ∫ гріха (w1) Л + a2 ∫ гріха (w2) Л) Таким чином, ви можете проаналізувати схему окремо для кожного частот. Пам'ятайте, що ваші реактивні буде різним для кожного з цих частотних складових, тобто (jw1) L і (jw2) L відповідно .. Потім скласти струми, які можна отримати від кожного з цих окремих compnents. [/ Цитата] Вибачте, але я не міг зрозуміти, як я можу обчислити опір (R)? Я забув згадати, я також знаю, Л. [/ цитата] Саме те, що ви знаєте? Чи знаєте ви, напруга на резисторі і струм через нього? Якщо так закон Ома і, отже, R = V / я як і раніше має місце.

Привіт один спосіб розрахунку опору для вимірювання REAL (активна) потужність і RMS струм через навантаження. то ми маємо: R = P / I ². R = Опір навантаження (Load передбачається змодельовані таким послідовне опір з індуктивність). P = REAL (активний), споживаного в навантаження. I = середньоквадратичного значення струму. V = RMS значення напруги. Зверніть увагу, що реальна потужність, що споживається навантаженням, не дорівнює V × I. Ви повинні ват-метр або зробити один для вимірювання реальної влади.

Ok. я не знаю, активна потужність (P). І я не можу виміряти або обчислити. Я знаю тільки напруга на контурі LR. Я знаю, струм, що протікає через ланцюг. Я можу вирахувати RMS значення. Коли я помножити Irms і Vrms, ніж я отримую повну потужність, яка не допоможе мені знайти Р. Я знаю, частоти струму і напруги (або струму пульсації). Напруга випрямляється синусоїди (але у нього є гармонійні складові також у зв'язку з PWM) і я знаю, частота основного тону. Але в даний час невідомо, так як L є змінною величиною. Це може бути виправлено пазухи, це, можливо, постійна складова і т.д. Так що мій вибір для розрахунку опору? 1) Розрахувати реальну владу потім витягніть R від нього, але як? 2) Знайти падіння напруги на L потім витягніть падіння напруги на R потім знайти R. Але як? Як розрахувати падіння напруги на L? До цього? VL = L (di1/dt) + L (di2/dt) ... Як я можу знати, які гармоніки включені? Крім того, схоже, не практично. Може бути, я заплутався і не бачу сенсу.

[Цитата] Як я можу знати, які гармоніки включені? [/ Цитата] Насправді все гармоніки включені. Струм буде мати той же гармонік voltage.If ви зламати вхідного напруги в його фур'є-компонент (гармонік) для кожної гармонійної можна застосувати звичайний аналіз схеми в частотній області. Насправді у вашому випадку достатньо, якщо ви знаєте напруги і струму, амплітуда ж гармоніки (навіть постійного струму). І якщо ви знайдете актуальні для кожної гармоніки, ви можете знайти загальний струм шляхом підсумовування. Все залежить від принципу суперпозиції, згідно з яким ви можете думати, що кожен раз тільки одну гармоніку напруги джерела і всіх інших гармонійних джерел короткого замикання (померлих) і проаналізувати схему, як якщо б це гармонійне існувало. І врешті-решт ви підвести підсумки.

я думаю, ви повинні спробувати отримати реальну владу. пояснити вашу схему більше знайти спосіб measyre реальної влади.

Як я вже сказав, схема проста схема LR. Як я отримати реальну владу? Я думаю, що я повинен йти на це.

Якщо для частоти п * горе реальна влада Р (п), то загальна реальна влада знаходиться сума всіх Р (п) и від постійного струму до нескінченності. Я не знаю, якщо ватметрів покаже загальну реальну владу. Але якщо у вас значення струму і напруги, і ви можете виконувати аналіз Фур'є, я наполягаю, щоб ви можете знайти R, аналізуючи схему тільки для даної частоти w1 = к * w0. Найпростіший б для вимірювання постійного струму компоненти струму і напруги, і розділити їх!

я думаю, що ви не зможете знайти R, використовуючи цю схему винятком того, що ви знайдете реальну потужність, що розсіюється в навантаженні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back