Розрахунок паралельної зворотного зв'язку для осцилятори дизайн

G

gecky

Guest
Осцилятор дизайн процедура вимагає 1 згідно з припинення порт, що вхідний коефіцієнт відбиття, гамма-в> 1.

Як розрахувати, якщо паралельної ланцюга зворотного зв'язку за умови, що навантаження зустрів цю вимогу?(Зворотній зв'язок шлях між стоком і ворота FET)

Я займаюся дизайном DRO з паралельною зворотного зв'язку для його заслуга перетворення вигоди.Я теж шукаю модель діелектричного резонатора, пов'язаної з 2 microstriplines (див. мої попередні пости).

Спасибі!

Негативне опір або віддзеркалення coeficient> 1 для 1 порт ланцюга.Наприклад, якщо ви дизайн DRO, що даний проект резолюції, пов'язаної з портом ворота і джерело завантажується конденсатор, коли вихід поєднанні зі стоком, ви можете подивитися перший у ворота, налаштовувати витоку і стоку навантаження параметри негативної опір біля воріт порту, а потім завантажити DR.Насправді потрібно набагато DR на спеціальні точки з Чет TR воріт.
Для паралельної зворотного зв'язку (DR з'єднаний з Злийте воду і ворота), ви можете зробити кілька речей:
1.Відкриті петлі зворотного правильно (При відкритті циклу ви змінити його так, ви повинні відкрити у вищій точкою опору або завантажити розімкнутого правильно), а потім шукати G> 1 і фази в міру необхідності.
2.Гра з параметрами схеми і подивитися на порту навантаження-В джерела в вашому випадку.Для коливань ви знайдете S11 кривий весь шлях йде за годинниковою стрілкою, але в той частота коливань він змінить свій напрямок і йде oposit шлях і знову за годинниковою стрілкою.
3.Подивіться на відкритий порт.Наприклад подивіться на ворота порту (ворота, як і раніше завантажені DR, які також пов'язані з колектора.) Ви повинні мати дві умови:
А.Негативні опору (або S11> 0dB)
B.При резонансі це паралельний контур.Це означає, S11 йде від Uper боку Сміт діаграми зворотний бік.
4.Використання ADS симулятор з Oscport або Ostest.

Діджей

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back