Розпізнавання образів (Matlab-Image Processing)

N

Naveed Ahmed

Guest
Доброго дня дорогі, в мене є додаток, в якому я взяти фотографії з камери, то я хочу порівняти цю картину з моїм вказаний шаблон / картини. Я Вана розробити кодекс, які визнають зображення з камери / шаблон. Я написав наступний код в MATLAB I = imread ('G: \\ pics_dsp \\ жити \\ 1.bmp')% читати зображення з камери RGB = rgb2gray (I)% конвертувати зображення у відтінках сірого = imread ('G: \\ pics_dsp \\ ) \\ жити \\ 1a.bmp "% заданому шаблону шаблон = rgb2gray ()% конвертувати малюнок у відтінках сірого куб.см = normxcorr2 (шаблон, RGB)% нормованого кореляції хрестом картини макс (см максимальне значення :)))% якщо тах ( куб.см :)))= 1 або близько 1, то збіги. якщо "1a.bmp" (I) є частиною "1.bmp" () збіги, якщо "1a.bmp" є трохи змінилася чи ні частиною 1.bmp () шаблон не збігаються. Керівництво плз. Thx Naveed

Гей, перш за все, потрібно порівняти картину в цілому чи конкретної області ..? Колишній абсолютно непрактично і не використовується для зв'язку з громадськістю (розпізнавання образів) додатка де завгодно .. Тепер, говорячи про останнє, в першу чергу ви повинні визначити ваш регіон інтересів (наприклад, для райдужної оболонки ока вам потрібно визначити [б] [я] діафрагми [/I] [/B] на малюнку) .. Так, я був би в змозі допомогти вам більш точно, якщо ви можете дати кращу схему Вашого вимоги (вимог) ..

агов я хочу, щоб розробляти код, який автоматично визначає точки в кожному кадрі в моєму регіоні, що представляють інтерес. Скажімо, наприклад, я ве 1200 кадрів у відео файл і я хочу, щоб мої 5 пунктів, які будуть автоматично виявлені в кожному кадрі або після 3frames ... я ВПО U отримали те, що їм намагаються сказати .... відповідь терміново ...

Шановний дослідник, я повинен порівняти певною схемою для ручного розпізнавання рухів. Скажімо, наприклад, (Виявлення Увійти шаблонів мови) Thx З повагою

привіт, я хочу зробити HMM визнанням жест рукою, що повинно бути моїм векторів ознак? Thnx заздалегідь.

Гей, перш за все, потрібно порівняти картину в цілому чи конкретної області ..? Колишній абсолютно непрактично і не використовується для зв'язку з громадськістю (розпізнавання образів) додатка де завгодно .. Тепер, говорячи про останнє, в першу чергу ви повинні визначити ваш регіон інтересів (наприклад, для райдужної оболонки ока вам потрібно визначити [б] [я] діафрагми [/I] [/B] на малюнку) .. Так, я був би в змозі допомогти вам більш точно, якщо ви можете дати кращу схему Вашого вимоги (вимог )..
привіт,, ним займається ЛЮДИНИ виявлення з використанням MATLAB ... може у допомогти мені про те, як використовувати MATLAB для цього?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back