Розподілена координація робот для боротьби з вогнем

S

s.k. sundar

Guest
Iam робить проект «РОЗПОДІЛЕНИХ КООРДИНАЦІЯ робота для боротьби з вогнем». У цьому проекті, ми будемо мати майстра роботів і два раба робота. Майстер Робот управляється вручну, відправивши повідомлення переїхати в місце, де пожежогасіння вимагає. . Роботи майстра для відправки рабів робота (область буде цілком ближче) для гасіння пожеж і раб роботи не повинні конфліктувати один з роботом раб other.A потрібно для роботи в регіоні, покладену на неї і повинні бути в змозі уникати перешкод і роблять свою роботу призначені them.if раб робот не може бути в змозі закінчити роботу, покладені на них, він має надіслати повідомлення для майстра роботів. Мої сумніви в тому, яка бездротового зв'язку мені потрібно для цього процесу, так що господар може посилати і приймати правильне повідомлення з / на то є робот, якщо раб рабів робота доводиться йти на певне повідомлення позиція повинна бути надіслана зокрема раб Робот, а не інший? 1) Чи можливо, що Wi-Fi можуть бути використані для створення унікального ідентифікатора для раб роботів так, що раб не отримує невірний сигнал, що не призначена для цього? 0,2) є який-небудь інший носій бездротового зв'язку, які будуть ефективні для мого проекту? 3) Чи повинен я використовувати ехолот датчик для нього або ІК-датчик сам тільки буде потрібно? Пропозиція потрібно .. л

1) Чи можливо, що Wi-Fi можуть бути використані для створення унікального ідентифікатора для раб роботів так, що раб не отримує невірний сигнал, що не призначена для цього? .
Так.
2) Чи є який-небудь інший носій бездротового зв'язку, які будуть ефективні для мого проекту
XBee також підходить [url = http://en.wikipedia.org/wiki/XBee] XBee? Матеріал з Вікіпедії - вільної енциклопедії [/URL]
3) Чи повинен я використовувати ехолот датчик для нього або ІК-датчик сам тільки буде потрібно? Пропозиція потрібно .. л
Ви можете використовувати обидві технології вже є, але як ви збираєтеся оптимізувати роботів для спільної роботи? Це може бути однією проблемою, ви можете зіткнутися при реалізації робота мереж

Так. XBee також підходить [url = http://en.wikipedia.org/wiki/XBee] XBee Матеріал з Вікіпедії - вільної енциклопедії [/URL] Ви можете використовувати обидві технології вже є, але як ви збираєтеся оптимізувати роботів для співпраці працює? Це може бути однією проблемою, ви можете зіткнутися при реалізації робота мереж
Я хотів би використовувати CC2500 RF модуль, який я думаю, може бути краще всього підходить для мого проекту. 1) це можливо, що (з CC2500 Модуль прийомопередавача) положенні рабів робота в координатах можна знайти, майстер робота (який поставляється разом з CC2500 трансивер і, відправивши RFsignal). Координат тут IAM на увазі, в два виміри.

Я не використовувати такий модуль, але це можливо. Як ви збираєтеся отримати робота позиції?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back