S
s.k. sundar
Guest
Iam робить проект «РОЗПОДІЛЕНИХ КООРДИНАЦІЯ робота для боротьби з вогнем». У цьому проекті, ми будемо мати майстра роботів і два раба робота. Майстер Робот управляється вручну, відправивши повідомлення переїхати в місце, де пожежогасіння вимагає. . Роботи майстра для відправки рабів робота (область буде цілком ближче) для гасіння пожеж і раб роботи не повинні конфліктувати один з роботом раб other.A потрібно для роботи в регіоні, покладену на неї і повинні бути в змозі уникати перешкод і роблять свою роботу призначені them.if раб робот не може бути в змозі закінчити роботу, покладені на них, він має надіслати повідомлення для майстра роботів. Мої сумніви в тому, яка бездротового зв'язку мені потрібно для цього процесу, так що господар може посилати і приймати правильне повідомлення з / на то є робот, якщо раб рабів робота доводиться йти на певне повідомлення позиція повинна бути надіслана зокрема раб Робот, а не інший? 1) Чи можливо, що Wi-Fi можуть бути використані для створення унікального ідентифікатора для раб роботів так, що раб не отримує невірний сигнал, що не призначена для цього? 0,2) є який-небудь інший носій бездротового зв'язку, які будуть ефективні для мого проекту? 3) Чи повинен я використовувати ехолот датчик для нього або ІК-датчик сам тільки буде потрібно? Пропозиція потрібно .. л