Розміщення розділовий конденсатор для друкованих плат

S

skyglin

Guest
Я використовую CircuitMaker 2000 року по справі топології плати для одного з моїх схем, і мені не вдається розміщення розв'язки конденсатори (за кожну ІМС) в моїй схемі, оскільки IC чіпи не показати потужність і GND шпильки в схему.Хто-небудь encoutered аналогічних проблем?

skyglin

Просто зв'язувати їх з Землі, і сила, яку ви будете використовувати для IC.

Деякі схеми програми дозволяють модифікація символ IC.
Див Якщо у вас дозволяє.Потім просто зробити владу Pins видимих або додати їх.

При розміщенні на друкованій платі місце якомога ближче до джерела вхідного свинцю.

skyglin, це не є необхідним при підключенні капсул безпосередньо до контактів IC's.
Досить вам визначати кількість капсул і просто підключити їх на схему, щоб Vcc і GND.
Як ви ставите компоненти, покласти капсулу якомога ближче до кожного IC, і маршрут вручну слідів або перевірити після маршрутизації, що сліди вставлений правильно.

Nox

Я згоден з NOx.Багато схем проектування програмного забезпечення не виявляють влади шпильками, але вони зв'язали їх належним чином.У чайник Circuit є параметр, який визначає, які штифти використовуватися для живлення мікросхеми і який з них або Vcc GND.
Як сказав NOX, вам потрібно тільки покласти капсулу на поставку вашій схемі лініями (Vcc і GND), а потім помістити їх в КСП вручну поруч один з IC.
Майте на увазі, що майже всі схеми використання програмного забезпечення дизайну simillar подання Pins IC влади і навіть якщо вони виявлять шпильки, все, що пов'язано поруч з ними, НЕ означає, що місця поруч з ним, коли ви перейдіть на дизайн друкованої плати.Ви повинні поставити більшість компонентів вручну, якщо ви хочете домогтися гарних результатів.(Це те, що я роблю, весь час - я використовую Protel DXP).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back