Розмір інверторів

G

gafsos

Guest
Чому ми поступово збільшувати розмір буфера інверторів в дизайн?Чому б не дати вихідний ланцюга одного великого инвертор?

TNX

Poniżej można zobaczyć ciekawy wykres, przedstawiający udział poszczególnych rodzajów aplikacji / materiałów odnośnie ich popularności z całej puli oprogramowania dostępnego na App Store. Na pierwszym oraz drugim miejscu mamy książki (z czego wynika, że ludzie naprawdę czytają książki na ekranach … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/573961,W-App-Store-na-liczniku-stukno-300-000.-300-000-aplikacji-dostpnych-dla-iOS.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Тому що схема має диск, на якому величезними інвертора.
Можна, звичайно, поліпшити швидкість, поставивши ланцюжка інверторів для управління навантаженням, а потім ви можете отримати оптимальну кількість інверторів з точки зору досяжною швидкості.

Привіт

Ви можете уникнути ефекту навантаження буферної себе в основному ланцюзі.Існує типова числа у вигляді збільшення розміру коефіцієнта: E приблизно рівні 3

Перевірте розділ 5.4 від "Цифрові інтегральні схеми, дизайн перспектива" від RABAEY.Я також мав той же сумніви, і я взяв це, прочитавши rabaey.

Завантажити її можна тут ...

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156766&highlight=rabaey

diemilio

Кількість інверторів залежить від виведення capcitance.Якщо вихідна ємність дуже велика (перш 100pF), таких як POWER MOSFET, співвідношення coefficiency перетворювача ланцюг буде використовувати 4 або більшого числа 3, а через розміру розгляду инвертор ланцюга.

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Перевірте розділ 5.4 від "Цифрові інтегральні схеми, дизайн перспектива" від RABAEY.Я також мав той же сумніви, і я взяв це, прочитавши rabaey.

Завантажити її можна тут ...

H ** P: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156766&highlight=rabaey

rakesh1234 пише:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Перевірте розділ 5.4 від "Цифрові інтегральні схеми, дизайн перспектива" від RABAEY.
Я також мав той же сумніви, і я взяв це, прочитавши rabaey.Завантажити її можна тут ...H ** P: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=156766&highlight=rabaey

Якщо ви використовуєте тільки великі инвертор драйвером результат, Вам потрібно більше драйверів для інвертора.Таким воно найкраще, що можна збільшити розмір Поступово инвертор

Якщо ви не маєте будь-які зовнішні ємності навантаження на інвертор, дійсно totol ємності вихідного транзистора через паразитичного ковпаками.пропорційно ширині каналу транзистора (і legth).Таким чином, після розширення ваших inreter транзистора розмірами час затримки є постійним.тільки ваші инвертор динамічні і статичні (із-за витоку) розсіює потужність збільшується без будь-яких удосконалень на инвертор продуктивності (швидкість).Але якщо у вас є зовнішнє Cap.Ви можете знайти оптимальні Cap.для досягнення кращих енергоспоживання і швидкості (в торговельно-Off).
Не могли б Ви сказати, якщо ваша ПІК ПІК?

Привіт,
САЗ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back