Розмір транзистора пройти ДО регулятором LDO

R

rogerqin

Guest
Привіт, все, що я проектування регулятор LDO, мінімальна напруга живлення 4,75 В, а вихідна напруга 4,5 В, максимальний вихідний струм 20 мА. З метою забезпечення транзистор ДО пройти, працюючих в насичення, я повинен поставити безліч W / L, але я не в змозі забезпечити цій галузі. Моє питання полягає в тому, що якщо я виберу меншого розміру, то транзистор транзистор пройти ДО може працювати в тріодної регіоні. Який спектакль регулятора буде деградувати? Коли я моделювати, я виявив, що тільки продуктивність PSR деградує. Чи є у кого досвід вирішення цієї проблеми? Дякуємо за вашу допомогу.

Хіба в імітувати вихідний шум і перехідні зміни вихідної навантаження? Я думаю, вони обидва повинні бути деградували, а також. Якщо всі три вистави, не які вас цікавлять, ви можете піти вперед, щоб використовувати його в тріоді регіоні.

У мене є моделювати перехідні зміни завантаження, здається, не проблема. Я не імітувати рівень шуму, але тільки харчування відмову, який знизився приблизно 10 дБ, ніж умови, що ПМ проходять транзисторів, що працюють в області насичення. Якщо я можу прийняти зниження PSR, я не впевнений, чи є інші проблеми.

Ви можете спробувати імітувати великим завантаженням зміни струму і ваші МОП буде йти ще глибше в тріоді регіоні. Насправді, те, що у необхідно розглянути, полягає в реальній системі, миттєва навантаження може бути більше, ніж ваші очікування, не обов'язково у вашому 20мА 20мА, як це просто значення постійного струму, а не від піку до пікового значення. Ваш PSRR може створити проблеми, якщо на LDO використовується в системі РФ. Як ваш PMOS в тріоді регіоні, ваша вихідний опір може отримати менше, і тому було б вплинути на ваші вечора, який може бути й гірше

коли пропуск транзистор працює в тріоді регіоні петлевого посилення зменшиться drasticly.In того, щоб отримати розумну похибка посилення, переконайтеся, що петля отримати більше 60дБ навіть у гіршому випадку.

Але PSRR це ключ для самих застосування LDO

Розмір пристрою проходять тільки за рішенням Максимальний вихідний струм. і в світлі навантаження, Звичайно ж проходять пристрій буде знаходитися в тріоді. так що ви повинні тримати петлевого посилення досить великий, при будь-яких навантаженнях.

PMOS розмір вирішується макс вихідний струм. Ви повинні пройти ворота МОП напруга все ще тримати пару вхідних різн. І передати MOS в області насичення.

ДО транзистор розмір залежить від максимального струму навантаження, доступні VGS для транзистора прохід і випадають напруги.

Чи є ваш пропуск транзистор працює весь час в тріодної регіоні? Було б великою біди, якщо у Вас є це працює на тріоді і насиченість, а також. Як ви знаєте, вираз для зміни струму від площі поведінка логарифмічної, це може привести вас до небажаних наслідків, наприклад, низьким пульсації відторгнення, перехідну характеристику і, крім того, проблеми зі стабільністю через "поворотні" (не електрична концепція) Ви вводите при роботі на тріоді регіоні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back