Розмова про досвід у проектуванні

B

bicave

Guest
Хтось у цьому форумі мають бути професійним дизайнером. І я новачок. Давайте поговоримо про ваш досвід, і деякі ключові точки, щоб зробити схему. Я дуже сподіваюся почути від U. Це дуже і дуже красиво. Велике спасибі!

Привіт .... Звук загальним ..... залежить від дизайну областях і компетентність .... Я думаю, що ви можете почати читати різні відповіді по темах, у вашій області інтересів. Чим, після ви будете намагатися слідувати деяким напрямні лінії .... ви можете вирішити, про досвід людей ..... Дозвольте мені пам'ятати, що ніхто не може є досвід у everithing. Кожна людина мають більше досвіду в деяких речах і менше в інших, але вони можуть прийти з ideeas, з невеликою light.The інші речі становлять велику роботу для вас. Наприклад, я не намагаюся зрозуміти, як досвідчені люди .... Я просто намагаюся побачити, якщо вони приходять з хорошою ideeas (або рішення колись). Через це, я apreciate theyr допомогу. Майже всі люди, які поставляється з рішеннями є досвід, але, звичайно, ми можемо помітити, що колись люди без досвіду роботи знайти дуже гарні рішення теж. Тому ми повинні поважати один одного і допомагати один одному, коли це можливо. Насолоджуйтеся! Гавриїл.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back