Робочий цикл нічим не відрізняється.

S

Staříč

Guest
Це імпульс ШІМ DCDC.Коли Vin <3V, F = 500 кГц, Iload> 300mA, робочий цикл буде змінюватися по-іншому.Перемикач пристрій від часу 60% в циклі, а другий цикл на час більше 85%.Але Vin збільшення, або Iload мала, або F високий.Форма сигналів.Що відбудеться у схемі?Яка річ може призвести до цього різницю?Спасибо.Я зміню компенсацію вартості (значення R або З цінність), але це марно.

Моя думка: Існує деяка втрата провідності, що робить коефіцієнт M (D) = V / VG не близько до 1 / (1-D), коли робота близька до 1.

Досвід: збільшити з індуктором серія Res Рі
M (D) = V / VG = [1 / (1-D)] [1 / (1 п / РС / (1-D) ^ 2)]

Якщо ділянка M Vs D, є два скважність рішення, щоб V / VG як те, що ви хочете.Якщо ваш контролер має високий дохід / пропускна здатність, вона може коливатися між цими двома рішеннями.Якщо ви рампи навантаження повільно або зменшення вхідної напруги Vg повільно, ці коливання не буде.

ви пробували перевірка вихідний частоти з MOSFET??При використанні такого пристрою основний внесок в довгому циклі MOSFET ...перевірити MOSFET, якщо він має такої ж моделі і постачальника ...Кожен компонент має різну реакцію, щоб в електричних характеристик ....якщо всі компоненти є ідентичними, спробуйте swaping MOSFET від першого до другого ...спостерігати за реакцією схеми ...якщо swaping MOSFET не дає ніяких значних змін, спробуйте оцінкою ваших оптичних з'єднувача, то ваш індуктор потім PWM ваші ...Я думаю, що руйнування відбувається при рівні компонентів ...Також спробуйте перевірити для зворотного зв'язку.Якщо ви використовуєте SMD пристрою, спробуйте перевірити на тріщини компонентів ...У компонент тестування рівня, існує безліч факторів, які можуть вплинути на ваш вихід.

з повагою,

ANUN

Я виявив, коли навантаження велике навантаження з високим і низьким поточним лінією напруги.Скважність індуктор поточний сигнал буде різним.Коли вихідна напруга встановлюється менше, коливання є нормальним.Я не можу це пояснити.Я завжди думаю, що схил компенсації недостатньо.Але якщо схил компенсації недостатньо, світло струму навантаження буде відбуватися аномальні речі.Тепер, світло струму навантаження також нормальне.Таким чином, може бути й інші відповіді.Є кожен може сказати мені?
І я хочу знати, відносини між компенсацією схилу і струмом навантаження.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back