Ринку в Сінгапурі для проектування аналогових ІС

K

kaba

Guest
Привіт, я аналог дизайн IC інженер з 4 років досвіду роботи в ІК силової електроніки (і 2 років досвіду роботи є застосування рівня силової електроніки дизайн, до цього). Я компетентним інженером кількість фішок сфабриковані. Я працюю в Сінгапурі. З таким досвідом, скільки має моя заробітна плата буде в Сінгапурі? І що б моя зарплата буде в країні, як Індія або Китай? Ваші відповіді дуже високу оцінку. З теплими побажаннями, кебаб

Я не впевнений, про зарплату в Сінгапурі. Зарплата в Китаї невелика - всього близько 10000RMB на місяць у середньому по аналоговим дизайнер IC. Це добре оплачувана робота, якщо ви живете в Китаї, але бідної в порівнянні з рештою світу. Пам'ятайте, що життя Китаю набагато нижче, ніж західний світ, так що не чекайте зарплати на високому рівні. Я думаю, якщо ви знаходитесь у Великобританії і США, ваша зарплата буде набагато вище. Після податкової ви, ймовірно, отримати близько $ 60 тисяч в рік, і це може бути набагато вищою, якщо ви досвідчений дизайнер з хорошим послужним списком. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 годину 28 хвилин: [/COLOR] [/size] один мін та Уейд, що Азія не є хорошим місцем для дизайнера IC через відсутність проектної компанією IC .

tcfk2, Дякуємо за Вашу відповідь! Це правда, що проектування інтегральних схем, здається, тільки добре оплачується в США. У мене є гнучкість рухів, але я волів би залишитися в Сінгапурі, тому що я, як країна. На жаль інженери не платять добре тут в порівнянні з іншими професіями тут. Мій загальний оплати праці (включаючи всі) становить близько 4500 доларів Сінгапур міс (для довідки) Тут інженер інженер - немає спеціального відмінність між аналоговим IC, цифрової, або навіть PCB інженер, або "продукт" інженер - хоча там робочих місць різного рівня складності. Я вважаю це несправедливим. Спасибі за інформацію про Китай. Платити дійсно досить низька і я не можу говорити мовою. Але дякую вам за вашу відповідь. PS: Чому це рада так тихо? Чи є кращий форум, щоб поставити це вид питання? З теплими побажаннями, кебаб

Може бути, управлінської кар'єри має кращу перспективу? Наприклад, керувати командою інженерів? Цей розділ форуму тихіше. Мені було б цікаво знати, якщо існують подібні форуми. Теренс

2 Каба: Це цікаво дізнатися більше про в Сінгапурі кілька запитань: чи є у вас інші непрямі вигоди, крім цієї зарплати? Які податки (як правило) для такої зарплати? Які типові витрати житло? Будь-який шанс мати "емігранта - як" договір для іноземних інженер (з надається житло і т.д.)? Спасибі!

Зарплата в Китаї буде більше, свіжих випускників, має ступінь Магістра отримає близько 8к * 14/year, і з 4 років аналогових досвід проектування, я думаю, що зарплата буде вищою 200k. Але тим не менш, це нижче, ніж у Сінгапурі:) [цитата = "tcfk2"] Зарплата в Китаї невелика - всього близько 10000RMB на місяць у середньому по аналоговим дизайнер IC. Це добре оплачувана робота, якщо ви живете в Китаї, але бідної в порівнянні з рештою світу. Пам'ятайте, що життя Китаю набагато нижче, ніж західний світ, так що не чекайте зарплати на високому рівні. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 1 годину 28 хвилин: [/COLOR] [/size]

Я можу сказати, Сінгапур не є правильним місцем для IC Design. Є тільки 10 -12 компаній. А потім Є багато випускники виходять з університетів кажуть, 100 у рік з проектування інтегральних схем в якості свого основного. З точки зору якості, я не можу коментувати. Тому компанії можуть вибрати один з великих басейни і не бракує необхідних талантів вид роботи тут. Так Постачання правила Vs попиту застосовується тут, як і попит менший харчування, тим краще.

Що всі проектування інтегральних схем аналогових компаній в Сінгапурі імен .. ?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back