Ресурси про RFID детектора дизайн

F

Free_Will

Guest
Може хто допоможе мені знайти ресурси з РФ / конструкція детектора ID?

Ви можете використовувати U2270 від Мел * або P4095 з E * Марін. Я використовував обидва вони і працюють.

Привіт, у мене у використанні tms3705a від TI. Ви можете знайти інформацію про це на р год **: / / W * w.ti.com / Тіріс / default.htm. На мій погляд Є дуже мало (безкоштовно) інформації в Інтернеті на цю тему (ви майже завжди підписати NDA, перш ніж вони дають вам деталі - і навіть тоді вони дають вам тільки ту інформацію, ви питаєте - це містичне ... ) З повагою carllucas

[Цитата = xirix] Ви можете використовувати U2270 від Мел * або P4095 з E * Марін. Я використовував обидва вони і працюють. [/Quote] Привіт, я будую читачеві замикання в TK5552 AN.However я не можу спостерігати ніяких сигналів на вході або виході контакт u2270B.I не можете знайти більш детальну інформацію про u2270. Чи є у мене написати деякі дані транспондера по-перше? Чи можете ви зробити мені шлях для процедури транспондера Tk5551/52 і u2270B будь ласка?

Я використовував u2270b (Temic) з EMMarin карти (EM4001 / 2 сумісний - 64 біт, тільки читання) і він працює, я не працював з читання / запису карт.

Крім того, перевірити мікрочіп сайт, вони по застосуванню та схеми для їх RF / посвідчення особи продуктів

SONMicro ( http://www.sonmicro.com ) пропонують світі дешеві 125KHZ RFID Reader / Writer design.They давати всю інформацію і схему вільних і продають тільки повністю настроюється запрограмувати чіп PSoC. PSoC (Programmable Syetem на Chip) Techology поставляється з Cypress Microsystems ( http://www.cypress.com/psoc ). Оскільки Є кілька зовнішніх компонентів і найбільш блоки всередині чіпа, це найбільш економічно ефективної розробки на даний момент.

Я мав деякий досвід роботи з цими частинами, перевірте повторної активації. Co. UK [шрифт Tahoma =] [/FONT]

Це не простий 8-бітний мікроконтроллер, аналоговий стороні побудований в чіпі.

Спасибі за корисну інформацію тут, я можу створити (можливо) основне питання? У мене є автомобіль ключ (мій єдиний залишився один ..), і хотів би прочитати всю інформацію з RFID транспондер TK5530, щоб мати можливість програми іншого транспондера зробити запасний ключ. Я знаю, я можу просто замовити один з виробників, але цей шлях його тепер теж цікаво ... Я можу зібрати читача Sonmicro / письменник, здається, робить це, але так як я не знаю, Бітрейт, кодування, ID-код довжини, сиг або заголовок інформація це навіть можливо, що все це могло б бути дубльовані? Дякуємо всім заздалегідь. JasonBW

Кажуть збираєтеся використовувати RFID-технології в магазинах зараз, щоб замінити штрих-коди. Може хтось, щось робити інші речі? З штрих-кодів речі не просто втрутитися в.

Привіт, Чи є у вас АНМ код для мікроконтролера читати Манчестер код з U2270B IC. Чи можете ви сказати мені, і де я можу отримати карту EMMarin транспондера? Мені здається, не можу знайти його в будь-якому місці. Надії почути від вас скоро. Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back