Реле водій IC висновку за замовчуванням

S

seyyah

Guest
Чи є якісь мікросхеми для управління реле? (Особливо декількох реле)

Ви можете використовувати ULN2003 або ULN2803: підморгувати:

IPS511 (висока сторона) або IPS021 (низька сторона) для збільшення реле

Є багато ... Спробуйте знайти в www.ti.com (Texas Instruments сайту). У них є безкоштовні зразки.

користуватися відкритим колектором, як буфер 74ls07 або 74ls06 я не впевнений,

UDN2580 є гарним вибором. Вісім каналів, 120 мА драйвери джерело. Allegro також 32 мікросхеми драйвера каналу з послідовним портом! Ви можете керувати 32 реле за допомогою всього 4-5 TTL сигналів, що виходять від мікропроцесорів. Перевірте UDN5833 або UDN5832 але я не думаю, що Ви можете знайти ці чіпи на K.köy. Спробуйте Farnell: підморгувати:

Спробуйте DP8311, відкритий колектор

Мені потрібна схема реле драйвер за допомогою ULN2003 ласка, допоможіть мені його терміново

ULN2003 є Бог. я використав його для управління реле ...

Привіт ULNs краще вони для реле, що мають вбудований діод для захисту від зворотного напруги. але є обмеження в VCC напруги. якщо вони використовуються з більш високою напругою VCC то він буде нагріватися. так що перевірити для правильного IC [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] З VCC я маю на увазі владу ви будете підключатися до реле. для малих струмів кілька разів вони працюють без проблем.

[Цитата = seyyah] Чи є якісь мікросхеми для управління реле? (Особливо декількох реле) [/ цитата] Це залежить від реле теж. Я за кермом 8 маленьких реле безпосередньо з I2C введення / виводу, розширювач PCA9555.

Доброго дня, мені потрібно їхати 32 NEC EA2 реле на моїй друкованої плати, але я хочу використовувати мінімальну кількість драйверів мікросхем. Я думав про водіння 4 реле з 1 вихід ULN 2803, а з таблиці я не міг з'ясувати, чи є її можна чи ні .. Крім того, я не маю ніякого зразки, тому я не можу робити будь-які експерименти. Чи є у вас пропозиції для таких драйверів IC? Єдина вимога полягає в експлуатації від -40 С до 85 С. Мені потрібна відповіді якомога швидше. Дякуємо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back