Рекламні повідомлення у приховані від EDABoard

F

Frosty

Guest
Шановні користувачі Він, здається деяких користувачів були використанням EDABoard за маркетинг і продажі цілей шляхом "стелс" і це робить мене трохи розчаровані. Щоб було ясно нас є тільки одна категорія, де реклама не допускається. бізнесу, просування, реклама http://www.edaboard.com/forum43.html Тепер, аватари. Аватар повинен бути ввічливим, а не наступальний Аватар не повинен мати реклама або посилання на інші веб-сайті Підпис підпису повинні бути ввічливими і не є образливим підпис не повинна бути реклама або посилання на інші веб-сайті зовнішніх веб-сайтів Якщо у вас є свій власний сайт і контактну інформацію, у вас є простір для введення цих даних у вашому профілі користувача, і якщо хтось хоче виглядати тебе їм потрібно тільки натиснути на значок ПРОФІЛЬ на будь-який пост в потоці. Приватні повідомлення ніколи не відправити приватне повідомлення будь-якому користувачеві пропонують продати послуги або продукти, якщо користувач просить Вас зв'язатися з ними. Це спам і не допускається, у мене було 3 повідомлень від одного користувача кілька днів тому намагався продати мені PCB, те саме повідомлення в 3 рази, тому вони повинні бути тралення повідомлення та повідомлення людей. За найближчі тижні модератори будуть приймати більший інтерес до цього поведінці. Якщо користувач бачить таку поведінку "стелс" рекламу / спам, будь ласка, повідомте пост. Спасибі: F

[COLOR = "# 0000FF"] [/COLOR] Привіт, друзі мої. Я вчуся про «Діагностика серцево-судинних захворювань з використанням інтелектуальних методів, таких як нечіткі, нейронні мережі, ...", але відповідних документів та статей, які не доступні для мене. якщо у когось є інформація з цієї теми, будь ласка, поділіться зі мною. Спасибі за Вашу увагу і

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back