Резервний час ДБЖ 24v проти ДБЖ 12v з тією ж батареї

A

another.man_88

Guest
Хіба 24v ДБЖ забезпечують більше, ніж резервне копіювання 12v ДБЖ з такою ж потужністю батареї. наприклад, якщо 24v ДБЖ (1000VA) підключений до 2 [12v 80AH] батареї в серії він забезпечує 1:00 автономної роботи при повному навантаженні. Що тепер буде теоретичне час резервного копіювання 12v 1000VA ДБЖ підключений до тієї ж батареї потужністю паралельно??? Будь ласка, розкажіть переваги використання 24 проти 12 ДБЖ! З повагою

Ви не можете отримати більше енергії, ніж те, що в акумулятори однак ви з'єднаєте їх. Використання системи 24v б трохи нижче, резистивних втрат може бути. По суті, хоч і не велика різниця взагалі, якщо батареї на довгі дроти, то 24v допоможе, припускаючи, що основний розмір кабелю залишається постійним.

Від деяких реальних тестів на одному з наших ДБЖ (призначений для роботи з 12 або 24 батарей, і тільки дуже невеликі зміни в деякі компоненти) і 2x батареї 9Ah (у серії = 24В або паралельно = 12В), Виконавча може бути ще на 40% вище, ніж з 24 12В. Якщо навантаження не надто висока, різниця набагато менше. Ці відмінності в основному за рахунок: - набагато більш resistitive втрат з низькою напругою (у вас є, щоб подвоїти свій струм для отримання тієї ж потужності) - менше навантаження на батареї: половина поточного, коли вони ставляться в серію. Якщо ви подивитеся на криві розряду ви зрозумієте, що я маю на увазі Це одна з причин, що пропонується працювати принаймні з 24, коли ваші вимоги влади вище, ніж 5-600W. PS якщо ємність акумулятора набагато вище, ніж 7.2/9Ah (80Ah), основна відмінність буде пов'язано з resistitive збитків через внутрішнього опору 80Ah батареї буде досить низькою, щоб мінімізувати друге.

Я згоден з bepobalote при високих поточних ефект більш виражений, тому батареї електроінструментів, мають все більше батарей напругою. Проте, з мого досвіду, в більш помірних рівнів його не так помітно. Звичайно, якщо ви можете використовувати 24v, піти на це, ніяких реальних недоліків.

Головна перевага використання більш вольтової батареї є зниження поточних отже, зменшити тепла MOSFET, якщо хороша Низька RDSon дасть хороші результати

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back