Резервне живлення системи

T

togarha

Guest
Привіт! Я роблю системи з основного харчування та 3V батарея (деякі, як CR2032) через діод для RTC відраховує час. Потім я хочу контролювати заряд батареї на світ привів, коли акумулятор близький до кінця свого життя, щоб повідомити необхідності змінити його. Як я можу контролювати заряд? У мене є мікроконтролер PIC (з AD периферичних, компаратор і т.д.) у системі. Спасибо заранее ... З повагою,

Доброго дня, Microchip.com має багато посібників і керівництв, доступних програм на їхньому сайті. У їх «Поради N хитрості" ручний перша Рада є індикація розряду батарей. Вони також мають "Компаратор Поради N хитрості" керівництва. Мелані Ньюман розміщені на PIClist.com кілька років тому "компаратори 101", який використовує індикація розряду батарей в якості прикладу. Я не думаю, що ви можете зарядити CR2032. Я використовую їх на моєму DS1337, але я пишу "послуга потрібно" рутини в усі мої годинники програм, заснованих на так клієнт повинен мати свою систему подивився на кожні 2 роки. Я перебуваю в бізнесі податкової служби. Я також оновити файли DST в той час і запропонувати програму оновлення. Сподіваюся, це допоможе вам! BobK: D

Літієва батарея тримає його напруга, поки він майже мертвий, так що ви можете встановити критичне напруження до 0,8 (80%) від номінальної напруги, приблизно 2,5 .. див. графік нижче .. Для забезпечення довгого терміну експлуатації переконайтеся, що ви не витік його багато, читаючи його напруга - використання високих буфера опір між батареєю і ПІК АЦП контактний і MOSFET перемикач для відключення акумулятора від зондування схеми .. З повагою, IanP

А для R6 без акумуляторної батареї?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back