Режисер Random Test нд

A

AlexWan

Guest
Привіт усім хлопці,

Я плутанину з направленим випадкових випробувань і випадкових прямих випробувань.Не могли б ви дати мені чітко пояснити?
Коли використовувати направлені випадкових випробувань, як і коли використовувати випадкове пряме тесту?

Спасибо

Дозвольте мені спробувати з'ясувати своє питання.

Я не зовсім впевнений, але думаю ......

Режисер випадкових випробувань Ранд випробування, але ви можете призначити деякі проектні простору
інструментів для генерації випадкових випробувань в ній.Таким направлено випадкових випробувань.

Випадкові прямих випробувань є прямим тесту, означає, що ви перевіряєте на конкретній точці частиною вашого дизайну.Але з використанням випадкового інструменту намагатися охопити всі випадки.

Скажімо, ви перевіряєте MMU і лише на деяких тестових шаблоном.Це пряма реакція, але ви можете використовувати деякі інструменти для генерації випадкових випробувань кодів.

І коли ви намагаєтеся перевірити процесор.Ви можете використовувати ISG для випадкового формування assmbler кодом в якості тестових.Це випадкових випробувань.Але ви можете направити інструменти для створення в деяких кодексів, що зацікавив Вас

Чи означає це відповісти ваше запитання?

Привіт,
rprince006

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back