Режими у круглому хвилеводі

R

redcrystalline

Guest
Привіт, моя проблема полягає в 1-м і 2-х режимах у круглому хвилеводі, здається, що це дві такі ж режимі, крім того, частоти зрізу не збігаються з аналітичного розрахунку, я додається проект, Що проблема? View attachment 55327 З найкращими побажаннями Іман Акбарі

Циркуляр хвилеводів разом з квадратними хвилеводів вироджених мод у зв'язку з геометричною симетрією. Тому, хоча перші два режими ортогональні і справді являють собою перші два режими, вони мають ті ж частоти зрізу і тим самим опором. Єдина відмінність полягає в їх поляризації (у зв'язку з азимутальній рішення), що, звичайно, ортогональні один до одного. Have Fun

Дякую за вашу відповідь, але як щодо інших режимів? Я маю на увазі, що я очікую, що є 2 частоти зрізу до 5 ГГц, але в цьому випадку всі частоти зрізу вище 6 ГГц, ще раз спасибі за ваш пацієнт,

Частота зрізу для цього хвилеводу ~ 6.55GHz. Крім того, для цього аналізу, чи не так S12 ділянки. Найкраще ділянки дійсної та уявної гамма і спостерігати, коли їм гамма стає більше нуля. Ви також необхідно зробити тільки порти тільки рішення для цього ... набагато швидше. Я хотів би перевірити свої математичні ще раз, щоб переконатися, що ви не помилилися. Ось короткий довідник: [URL = http://76.180.144.203/tntdiscount/cantenna.php] Cantenna круглого хвилеводу антени калькулятор - JavaScript [/URL] Крім того, щоб підвищити точність HFSS для цих симуляцій, перейдіть на HFSS-> Сітка Операції-> Початкова відрегулювати сітку і змінювати стандартні нормалі до поверхні Відхилення від 22.5degrees, скажімо, 5degrees. Коли я можу вирішити це я отримую обрізання, що близько відповідає теоретичної, як у веб-сайті. весело Пізніше

Так, я допустив помилку про обрізання розрахунку частоти. До речі, чому не працюють з S12 або S21? _ Ним з урахуванням сучасних інженерних електродинаміки (balanis) книга, і я не зіткнувся з вироджених мод у зв'язку з геометричної симетрії могли б ви дати мені джерело книгу, будь ласка? Велике спасибі, ви реальної щедра людина, Vielen Dank.

про "геометричній симетрії" Я зрозумів, що це змусило мене плутають був balanis не згадували, але їм не як і раніше задовольняти цю тему, що S12 і S21, не підходять для виявлення частоти зрізу. З найкращими побажаннями

Не можна сказати, що S параметри не підходить ... Це просто, що якщо ви дбаєте про частоти зрізу або будь-яке інше майно з хвилеводу режимі, тобто по своїй суті хвилеводу власності і, зокрема властивість постійної поширення. Якщо уявна частина гамма більше нуля, тобто моди. Він дуже простий для аналізу. Якщо ви використовуєте S параметрів, які, звичайно, ви можете, ви в кінцевому підсумку доводиться переконатися, що ваш хвилеводу досить довго, що можна надійно визнати затухаючих режимі, як це буде досить розпалися на той час вона досягне вашої другої порт. Є випадки, режимів, що, хоча розпалися, вже давно стала розпаду, і це може збити з пантелику, якщо один не готовий до такої режим. Крім того, порт рішення просто 2D рішення в той час як рішення S параметр повному 3D рішення, яке є більш дорогим у часу і ресурсів. Ви можете зробити одну ... Я пропоную порт рішення. Bitte Sehr

Ви маєте рацію, спасибі за вашу увагу і вашу відповідь, все відповісти на ваші корисні. Бажаємо вам найкраще.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back