"Реал відео захоплення часу і обробки зображень з використанням FPG

A

arunkupradhan

Guest
Я МАЮ CMOS JK 807A КАМЕРИ: число пікселів: 628 (H) x582 (V), Дозвіл: 380 ліній. скануючий частот: 50 Гц min.lllumination: 0,2 ~ 3 люкс Відношення сигнал / шум: 40 дБ Баланс білого: Авто-відео вихід 1,0 Vpp композитний 75 Ом Живлення: DC 9V. мій проект "Реал відео захоплення часу і обробки зображень з використанням FPGA". я план краю виявлення контролю вхідного відеосигналу або яскравість video.so як вправа я підключити камеру висновок video_IN, відстежувати підключення до VGA з DE2 board.I на використання проекту DE2_TV (демо-Altera), скачати DE2_TV.sof (бітових потоків), щоб Циклон в DE2.But я не отримую video.when disconect камеру від TV_In, монітор дисплей синього screen.I думаю I2C_AV_Config Verilog блок коду має проблеми пропустити конфігурації ADV7181B, я відредагувати його і Скомпілюйте але не увінчалися успіхом. може DE2_TV є й інші проблеми для мого проекту, але я не знаю. Також скажіть мені, чи можна з цією камерою або not.Can Ви допомагаєте мені !!!!!

Перш за все поглянемо на сайті: http://www.alteraforum.com/forum/archive/index.php?t-2854.html Може бути, те, що ви можете зробити, це використовувати звичайний відеомагнітофон або будь-якого іншого джерела відео в якості першої спроби, щоб переконатися, тестовий код працює, а потім підключити камеру і подивитися, якщо ви досі проблеми. Проблема може бути, ваші джерела відео не досить сильні, або щось не вистачає в установці чіпа, який не очікує тип сигналу ви надаєте. Cheers, / Фархад

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back