G
Guest
Guest
Хто-небудь відомо про шляхи здійснення VAD на ПІК 18F або мікрохвильова з цього питання.Цілий день пошуків чистих yeilded багатьох високорозвинених статистичних підходів, які були призначені для DSP або ПК.Я провів деякий час дивився на енергію промові в присутності підвищеного шуму, як в радіо-і ВЧ зауважив енергії падає в 2 групи, одна з про 300-800hz і ще кілька на 2000-2600 Гц.Майте на увазі радіо ВЧ фільтруються смугою пропускання 300-3000hz.
Я тільки що finnished декодер DTMF, в якому я проби 24 частот, я thoughr я міг би використовувати ті ж методи для виявлення pressence голос.
Я думав, що якщо б я біг 10 разів ковзне середнє для кожного з 24 Частотний я б і в середньому для кожного.Якщо частота склала більше 25% для різних частота зразка, то він буде обрізатися на поточний показник - 25%, таким чином, що сталий діяльності, не призведе до зміни середньої енергії занадто швидко.Для виявлення промови я woul шукати говорять про 4 Частотний зразків у високих і 4 в нижній смузі відхилятися більш ніж на 25%.
Чи означає це звук можливо.Будь-які коментарі вітаються.
З повагою,
Іоанна.
Я тільки що finnished декодер DTMF, в якому я проби 24 частот, я thoughr я міг би використовувати ті ж методи для виявлення pressence голос.
Я думав, що якщо б я біг 10 разів ковзне середнє для кожного з 24 Частотний я б і в середньому для кожного.Якщо частота склала більше 25% для різних частота зразка, то він буде обрізатися на поточний показник - 25%, таким чином, що сталий діяльності, не призведе до зміни середньої енергії занадто швидко.Для виявлення промови я woul шукати говорять про 4 Частотний зразків у високих і 4 в нижній смузі відхилятися більш ніж на 25%.
Чи означає це звук можливо.Будь-які коментарі вітаються.
З повагою,
Іоанна.