Радіочастотний і частоту процесора

M

myem

Guest
Мене завжди бентежить радіочастотної 2,4 ГГц і 2,4 ГГц процесором. Те, що вони відрізняються? Радіо частоти аналогового сигналу, процесор цифрової аналоговий сигнал це?

"Частота" застосовується до будь-якого повторювані явища. ВЧ-сигнал має 2400000000 синусоїди циклів в секунду. Частота процесора має 2400000000 імпульсів в секунду. Кожен реальний цифровий сигнал і аналоговий сигнал. Він має вимірюється напруга, струм, час наростання, часу спаду, дзвін, шум і т.д.

Спасибі за вашу відповідь. У мене є інше питання, чи РФ ланцюга дорівнює цифровий швидкісній трасі? спасибі

Привіт: радіочастотний сигнал Normall вузькою смугою пропускання. Для РФ singnal 2,4 ГГц, влада зосереджена близько 2,4 ГГц. Вона близька до синусоїдальної. Сигнал тактовою частоти процесора є цифровий сигнал. Його базова частота складає 2,4 ГГц. Тим не менш, його спектр покриватиме від постійного струму до дуже високої частоти. Його гармонік може збільшитися до 10 ГГц. З повагою.

[Цитата = myem] Чи є РФ ланцюга дорівнює цифровий швидкісній трасі? Спасибі [/QUOTE] я думаю, ні, висока швидкість сигналу і високочастотних сигналів не одне і те ж

[Цитувати] радіочастотної і частоти процесора [/ цитата] Я думаю, що швидкість процесора має бути правильне слово замість frequncy. І це тактовою частотою 2,4 ГГц. Основні РФ є завжди синусоїдальний ... -Sidd

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back