Рада рівня EMC моделювання

G

Guest

Guest
Здравствуйте,

Що являє собою інструмент, який може робити КСП борту рівня EMC моделювання проблемних областях?

відкласти

Firma Delta, dystrybutor produktów firmy Samyang Optics, zaprezentowała w dniu dzisiejszym prototyp manualnego obiektywu typu rybie-oko, dedykowanego do współpracy z aparatami systemu Mikro Cztery Trzecie.

Read more...

Привет

Наставник
в Hyperlynx може робити EMC аналізу всієї системи,
що складається з декількох плат легко.

Привет

Запитання:

Є Hyperlynx раніше підтримується MTG або їх еквівалента нового інструменту?

Чи можу я використовувати Hyperlynx до simulater P * Otel 99 PCB файл?

Привет

Я думаю, ви не можете.ви повинні змінити цю PCB файл у формат, який може бути підтримана hyperlynx.

З повагою

Ansoft мають програмне SIwave і я мати його використовувати.

Circuit_seller писав:

ПриветНаставник в Hyperlynx може робити EMC аналізу всієї системи, що складається з декількох плат легко.Привет

У hyperlynx прямий та SIM-SIM ради від наставника графічний повинен бути підходящим засобом для Вашої мети.

SIwave дуже хороший ФЕА інструмент для швидкого і точного сигналу цілісності та недоторканності влади моделювання.

За додатковою інформацією прохання Ansoft свої відео уроки з SIwave або випробування установки.

Itai

itaifrenkel писав:

SIwave дуже хороший ФЕА інструмент для швидкого і точного сигналу цілісності та недоторканності влади моделювання.За додатковою інформацією прохання Ansoft свої відео уроки з SIwave або випробування установки.Itai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back