РФ (GSM / CDMA) модуль живлення ВИЯВЛЕННЯ

J

joshicn

Guest
Я хочу, щоб виявити GSM / CDMA отримують рівні потужності, як низько як -100 дБм. Ці рівні потужності отримав @ базові станції. Я бачив схеми виявлення рівнів потужності до -40 або -50 дБм, але нижче, що його трохи проблематично. Будь-які пропозиції про використання зокрема діода або що-небудь ще вітається. Спасибо заранее.

Тільки Калібрований приймач або аналізатор спектру може зробити.

[Цитата] Ви можете використовувати один з Вхід аналогового пристрою AD8313 Детектори або ADL5513, і місце в передній з них два або три MMICs від Minicircuits. [/Quote] Він не може працювати, якщо вам зменшити пропускну здатність значно (наприклад, <1 МГц). В іншому випадку вхід згаданих потужність шуму буде вже вище, ніж -100 дБм.

Дешевше купити два долари ПАР фільтра, а не витрат багато тисяч доларів за каліброваного приймача або аналізатора спектра.

На жаль, пропускна здатність 75Mhz, centered@1842.5 МГц. Такі виявлення є загальними у вежі гори підсилювачів. MMICs з вбудованим байпасом вже доступні з Hettite, Avago, Toshiba, Freescale і т.д. Але я зробити це з допомогою дискретних компонентів. Чи є інший спосіб обійти схема підсилювача, коли Rx потужності сигналу перевищує встановлений рівень? Я постараюся використанням MMICx як Vfone запропонував.

Ви можете використовувати BGA728L7 від Infineon який володіє високою і низькою посилення режиму (+15 дБ і -5 дБ). http://www.infineon.com/dgdl/bga72...187a&fileId=db3a30431ce5fb52011d23be3a3b187b Обережно, вказаний для 100 МГц до 1,7 ГГц діапазоні частот, але я використовую його успішно до 2,1 ГГц. Єдина проблема для вас може бути пакет. Іншим варіантом є використання стандартних MMIC і перемикач РФ шунта його через державні (низький дохід). Перевірте Infineon для частин. У цьому випадку можливо буде потрібно два ВЧ перемикачі Для збільшення OFF ізоляції, у противному випадку MMIC може стати нестійким.

Ви можете очікувати, рівень шуму близько -85 до -90 дБм при 75 МГц пропускна здатність, якщо це прийнятно, ви можете використовувати широкий діапазон детектора. В іншому випадку, він повинен бути частотно-виборчих.

1) Так що ж ви пропонуєте це - підсилюючий сигнал, а потім порівнюючи його з деякими посилання. ? Я перевірю сказав LNA, але це займе деякий час. Або я перший посилення сигналу через LNA до обійти і перевірити його рівень і перейти на об'їзний шлях, якщо потрібно? Крім того, я не думаю, що шум Б. проблема, як все, що потрібно зробити, це виявити рівня потужності сигналу і забезпечити обійти, якщо її вище певного рівня. Шум може бути терпимо і в цьому випадку додаток має просте порівняння. Спасибі.

Привіт, я отримав схему ідея для RF Power Detection. Перевірте вкладені файли.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back