РФ сигналу вимірювань

M

MoZZZie

Guest
Я хочу просто / точний дизайн / схема для вимірювання сили сигналу, отриманого від репітера на даний момент (приблизно в 1 км від сайту).

Чому wouldnt ви просто використовувати будь-який ресивер з RSSI вихідних і просто записати RSSI напруги в якості еталона??

Сигналу в УФ, дБм, dBuV, UV / м, dBuV / м, чи що?

Взяти калібрований сигнал генератора (з калібрувати рівень вихідної потужності):

1) Запис сигналу від репітера на S-метр вашого trcvr.

2) замінити антену
зв'язку з trcvr з коротким коаксіальний кабель з сигналом генератора.Підвищення рівня сигналу від генератора до тих пір, поки той же, що й у читанні 1) вище, отримані на S-метр на trcvr.

3) Тепер прочитайте потужності в дБм або СФ на дисплеї на сигнал генератора.Це сигналу (в дБм або СФ).Точність залежить від вашої VSWR trcvr RX введення, згасання
і т.д.

4) Я вам хотілося б мірою сигналу в УФ / або dBuV м / м (поля), процедури, 1) 3) вище, те ж саме.Але для того, щоб перетворити сигнал в силу читанні дБм або УФ на поле, один додатковий крок необхідний.Це вимагає знань про вашу приймальні антени одержання, прийому випромінювання структури і кабелю втрати.
Останній раз редагувався VSWR по 10 вересня 2005 22:52;, всього редагувався 1 раз

Отримати калібрувати приймача антена (з відомими прибуток) і калібруемого ватметрів з відповідними діод головою, інакше всі ваші спроби будуть марними і аматорської.Оскільки ви не вказуєте частоту сигналу, що це все може допомогти вам отримати.rgz

Аналогові пристрої мають право чіпа для цього, які могли б визначати частоту від DC до 2.5GHz.

Удачи.

Для слабких сигналів (менше, ніж-60dBm), як виміряти?

Подивіться на цей сайт з РФ польовий Показник міцності, це простий, але може бути корисним в деяких випадках.

http://www.projects.cappels.org/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back