РФ передавач і ресівер для пульта дистанційного управління

M

mitesh

Guest
Я хочу дизайн для дистанційного управління використанням RF передавач і ресівер з 8051 мікроконтроллер для побутової техніки

Подивіться на www.nvlsi.no вони мають дуже гарний трансіверов для 315-433-900-2900 МГц

Код для передачі даних у рупор використовувати machater codeing

Хай, що tr РФ і RX модуля comercially Особливості будови. хто-небудь дати частина немає.

Коли я перейдіть до www.motorola.com я була знайдена MC33591 (Rx) і MC33493 (Tx), і до цих пір, я все ще шукає РФ Tranceiver модуль краще для дизайну передачі даних з бездротовим. стосується Siswanto

[Цитата = Senthilkumar] Хай, що tr РФ і RX модуля comercially Особливості будови. хто-небудь дати частина немає. [/quote] Привіт senthilkuma, Chipcon доступна, TRF6900A компанії TI доступна. Якщо і цікаво, можу дизайн схеми для u. .... Привіт Китти Poli

[Цитата = SISWANTO] Коли я перейдіть до www.motorola.com я була знайдена MC33591 (Rx) і MC33493 (Tx), і до цих пір, я все ще шукає РФ Tranceiver модуль краще для дизайну зв'язку даних з бездротовим. стосується Siswanto [/quote] Я можу дизайн схеми для і .. Якщо і зацікавлені і можете зв'язатися зі мною за адресою [електронної пошти] navya_prakash@yahoo.com [/] електронній пошті, дайте мені знати ур інтерес!! Привіт Китти Poli

Подивитися на сайті MOTOROLA, вони з 8051 RF передавач вбудований. Крім того, якщо я згадую право, Microchip PIC мають процесори з інтегрованим передавачем РФ

Мені довелося придбати аналогічні 4-канальний РФ віддаленого комплект з М / с єдиної 7 Technologies, в якому кожен канал може бути обраний для роботи у фіксації або миттєве режимі. Сказав комплект використовує два 89C2051 кожен на TX та RX розділів. Свій великий. Подивіться www.united77.com/projects.htm

Гей Mitesh я вважати, що і живуть у Мумбаї ... якщо це так і може піти на Ламінгтон Дорога до VegaKit магазин .... якщо не і може піти на їхній сайт ... http://www.vegakitindia.com/ , а потім в РФ модулів .... я думаю, модулі легко отримати ...

Привіт, просто мої два цента, я використовую модуль приймача з Low Power Радіо Рішення ER400TRS (433 МГц). Cheers FF

Я хочу знати схему Обладнання для дистанційного управління автомобілем використанням PIC контролера

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back