РФ макет у САД

M

maryam.ha81

Guest
Привіт
Я хочу звернути передпідсилювач layot в оголошеннях.Я хочу знати особливі правила для макетів в РФ (20MHz до 2 ГГц).У цьому діапазоні частот GNDvias потрібні чи ні, і якщо так, де я повинен вставити їх?
і в Ads Як я можу змінити форму orbitaray металу сліду або шлях?

Ви можете використовувати імпульс оголошення, якщо ви знаєте про EDA Boardstation від Metor, вона буде легко компонування і імітувати.вони є кращими в Partener МВт і РФ.

maryam.ha81

GNDvias в РФ дуже важливі.Уявіть, що через можна розглядати як індуктор в діапазоні частот РФ, тому вам потрібно вставити безліч перехідних отворів для того, щоб зменшити індуктивність і значення резисторів серії.Це краще розміщення деяких Вьяса майже можливим GND Pins пристрою.

Автор

При високій частоті, то краще покласти посиланням пластина (землю) під сліду (так називають "мікрополоскових").Ширина сліду (ЛЕП) повинна бути розрахована для ретельного відповідності (зазвичай 50 Ом).

Заземлення дуже важливо при смуги РФ, погані заземлення може призвести до серйозних паразитичні сили, і навіть зробити підсилювач нестійким.Заземлення контактної підсилювача (як правило, є джерелом або емітентом) повинно бути заземлення дуже добре.

Іноді обидві сторони від лінії електропередач також обгрунтувати багато Вьяса.Ці Вьяса призначені для EMI / EMC мети.Типовий правила є інтервал Вьяса повинно бути менше 1 / 20 довжини хвилі.

Дякуємо за ваші відповіді, але я також повинні знати, що якщо задню сторону площині землі у всіх випадках є необхідною або ні.з-за мого спеціального застосування, мені потрібно використовувати іншу сторону для розміщення елементів і мікрополоскових лініях тому я не можу definea фонових plane.Is це звичайна справа в РФ / МВт плати чи ні, і якщо так, в даному випадку Яка оптимальна форма фонових літаку?

Чому б вам не звернути розведення в Powerpcb або Protel, і імпортувати їх в імпульс, Gerber зору?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back