РФ в передній частині системного рівня

B

bzaki

Guest
Здравствуйте,

Я хочу, щоб дизайн передньої частини РФ на системному рівні.

Чи можна повідомити мені, що мені потрібно з книг / документи / Software розуміти такі терміни, як IP3, Н. Ф., динамічний діапазон, неприйняття образу та дизайн кінця РФ фронту в системному рівні за допомогою простих моделей для змішувачів, підсилювачів і фільтрів?

Спасибо заранее.

Привіт,
Бассом Заки

Будь ласка, прочитайте книги з Разаві і Томас Лі.Вони можуть бути завантажені з цього форуму.

Я заглянув у всіх цих книгах, але все ще не знайшли докладного пояснення або IP3 Н.Ф.

Мені також необхідно знати, як перетворити стандартні специфікації в схеми специфікації для змішувачів, AMPS і фільтри

Вам необхідно зробити наступні кроки:
1) визначає, передавати і отримувати вимоги для вашої системи як "чорний ящик"
2) Виберіть відповідні компоненти для Tx і Rx компоненти
3) Підключіть компонент значень продуктивності в програму аналізу каскаду.Це буде обчислювати, наприклад, Rx загальний коефіцієнт шуму від вас заявила МШУ МФ і вигоди, Н. Ф. змішувача і втрати, якщо Н.Ф. підсилювачів і посилення, і т.д. Це обчислення каскадне посилення, Н.Ф., IP3 і т.д.
4) Якщо продуктивність системи бідні, проглядати електронну таблицю аналізу каскаду, замінити гіршому компонента або два з кращого, і запустіть аналіз ще раз.
5) Після того як ви близькі, спробувати різні речі, наприклад, приймач виграш за рахунок АРУ схеми і т.д.

Удачи.Він становить 1 / 3 ст, 2 / 3 розрахунків.

Привіт:

Biff44 має майже що прибив процес.Крок 2 можна було б розширити небагато.Вам необхідно зробити припущення про топологію приймача, який ви орієнтуєтеся.Якщо припустити, що Ви орієнтуєтесь на подвійне перетворення superhet приймач, то ви отримаєте різні характеристики рівня блоку, ніж якщо б ви цільової топології приймач прямого перетворення.

Крок 1 може бути дуже втомливим.Якщо ви орієнтуєтеся щось на зразок TD-SCDMA або CDMA, уточнення про те, що потрібно витягнути для точного аналізу чорному полі, як правило, розкидані по всій специфікації, і тому потрібно переконатися, що ви йдете через весь Spec пару раз щоб переконатися, що ви все зрозумієте.

Можливо, ви захочете подивитися на Vizmuller РФ Дизайн путівник це є досить чіткі пояснення всіх цих речей.Дейв

Спробуйте книзі "Мікрохвильова і РФ Дизайн бездротові системи", за зазіхнув.Він описує як МФ і IP3 для системи.

<<Microwave І РФ Дизайн бездротових system>>
Ця книга є легким для розуміння
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

По-перше, я думаю, ваше питання полягає не в тому, щоб дизайн кінця РФ фронті, але базу знань system.you має бути більше база kowlege цього subject.you можете знайти деякі книги в UESTC.

Привіт

Базові знання в руках, ви отримаєте досить повне розуміння і загальну думку шляхом (навіть) з використанням листа Excel.

Для комплексного рішення, тобто не 50 Ом інтерфейс, ви повинні використовувати рівняння для НФ та IIP3 Згідно з книгою Разаві's (1/2-factor).Різниця між змодельованих та оціночні дані можуть бути в межах 0.3dB для NF.

Все найкраще

Спробуйте книги --

"CMOS МОБІЛЬНОГО РЕСИВЕР фронт-ендів - від специфікації до реалізації" Й. Янссенс & М. Steyaert.

Я думаю, це хочу, щоб ви хочете.

Спочатку потрібно подивитися на специфікації системи для вашої системи дизайну.Для CDMA, погляньте на продуктивність IS98 Minum специфікації мобільного телефону, GSM, подивіться на soument ETSI.З мінімальним perforamnce, вирішувати загальні коефіцієнт шуму (NF).Patition Н.Ф. в різних стадіях (МШУ, змішувач, аналоговий фільтр, VGA, A / D).Вам потрібен простий програмою Excel поглянути на розділ NF.Вам потрібно небагато досвіду, щоб зробити розділ.

Цян пише:

По-перше, я думаю, ваше питання полягає не в тому, щоб дизайн кінця РФ фронті, але базу знань system.you має бути більше база kowlege цього subject.you можете знайти деякі книги в UESTC.

Ви можете знайти цю книжку на цьому форумі ось посилання:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=46930&highlight=cellular

wpsch пише:

Спробуйте книзі "Мікрохвильова і РФ Дизайн бездротові системи", за зазіхнув.
Він описує як МФ і IP3 для системи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back