РФ Чок працює над ОСР

A

ah.vinod

Guest
У конструкції РФ, навіщо індуктивності не повинен працювати над регіоні ОСР, хоча трохи вище ОСР опір залишається високим.Я шукаю РФ душити застосування, використовуване в типових МДС МШУ.Я використовую 1 мкГн індуктивності якого ОСР 400 МГц в той час як моя частота роботи МШУ 40MHz до 860MHz.До 860MHz РФ Задуха або індуктора чинить опір в Кіло Ом.так що я можу піти далі і використовувати його.додаток показує моя заява ланцюга
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Цитата:

навіщо індуктивності не повинен працювати над регіоні ОСР

Привіт,

Может у вас просять повноважень ", хоча" справу, як це допоможе мені краще зрозуміти індуктор і прийняти найкраще рішення.

З повагою
Vinod АГ

Я не знаю.Очевидно, що ви не маєте індуктивного поведінки вище ОСР.Але це не має значення для ланцюга зміщення постійного струму.

Може бути, це може допомогти.Це показує силу сигналу і фази простий індуктор з двох різних джерел 10k резисторів і 50 Ом.Блідий характер резонансу затухають 50 Ом джерелі опір плато.Кутовий частоти плато, де насправді є індуктивним опором 50 Ом, а не що-небудь з паралельних ємності.

Keith.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Так, полюс в 21 ГГц вище показано діапазоні частот.

У цих випадках, Ви можете помістити два індукторів в серії, скажімо, 1 е і 22 NH, можливо, з резистора Ом між ними, щоб придушити будь-які резонансу.

Вони роблять індукторів, які конічної форми, які зроблять надширокосмугових без резонансу.

Застосування RFMD схематичне доходить до 200MHz використанням 10uH.Ви, ймовірно, доведеться використовувати менші значення індуктивності здобути вищу самостійної резонансної частоти.

Я не вірю, додаток використовує схематичне індуктора резонувати будь-які ємності, які висять на контактний RFout.Це створює високий імпеданс на вашому робочих частот.Проходячи повз себе резонансу поразки цієї мети, і, ймовірно, не добре контролюються або ефект.Але, якщо вона працює досить добре для ваших цілей, вітаємо!

Може бути, розглянути питання про скасування Rbias.Це знижує вашу постійного струму і зменшує вашу р.

snafflekid пише:

Це створює високий імпеданс на вашому робочих частот.
Проходячи повз себе резонансу поразки цієї мети, і, ймовірно, не добре контролюються або ефект.

Привіт всім,

Можна феритовий бочонок бути використані в якості РФ Чок замість індуктивності використовуються в якості Чок РФ в Зсув ланцюга LNA.Я вмію знаходити феритовий бочонок, яка підходить моїй заяві.це тільки я прошу.

З повагою
Vinod

keith1200rs пише:snafflekid пише:

Це створює високий імпеданс на вашому робочих частот.
Проходячи повз себе резонансу поразки цієї мети, і, ймовірно, не добре контролюються або ефект.

Привіт,

Я використав котушки індуктивності для підсилювачів схеми зміщення навіть 4GHz, важливим є пакет повинен бути 0603.Для частота вище, ніж 4G, я мікросмужкових високому пні опору для зсуву.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back