РФ МОП транзисторах моделі?

B

barath_87

Guest
У чому різниця між використанням моделі RF транзисторів в ланцюзі нормальної моделі транзистора .. Як, яким чином РФ транзистори відрізняються від звичайних моделей транзисторів, які ми використовуємо в тренажерах, як інтонація ...

Так, як правило, ливарні забезпечують два набори транзисторів моделей, нормальної моделі, яка використовується для низьких frequancy аналогові блоки і мереж постійного струму зміщення, і модель РФ існує величезна різниця між двома моделями, модель РФ є нормальною моделі, але включає в себе деякі додаткові мережі, як substarte мережі, стоку і витоку діоди і ємності, опору ворота, ворота індукованих шумові ефекти, а також модель РФ в значній мірі залежить від розташування і дрочить і ворота контакти khouly

Завдяки khouly для цього є гарний відповідь. Мені потрібно знати, якщо використання цих транзисторів ж. Я маю на увазі, наприклад, якщо у мене є для розробки PLL Я краще використовувати звичайні транзистори, якщо мої вимоги в плані швидкості satisfyed з нормальною транзистора і відповідно до Вашої відповіді є менш складними для реалізації на кремнії. Якщо вимога в строк швидкості не satisfyed я повинен використовувати РФ транзисторів. Я правій стороні? Якщо ні, будь ласка, поправте.

PLL є змішаний сигнал так і в СР та ПФО U і забороненої reffence, і можна використовувати нормальні моделі, але в VCO і її буфера і перших етапів у prescaeler краще використовувати пристрої РФ, Тому що ця частина працює в дуже високої частоти і і повинні бути як можна більш точно представляти фазового шуму і будь-який вантаж, вплив на VCO khouly

Як щодо розташування транзисторів себе? робить макет РФ транзистор відрізняється від нормального розташування транзисторів? S, чи можна використовувати модель модель РФ у високій частоті, але в макет, я поклав розташування нормальний транзистор? і це впливає на LVS етапі після розпакування? спасибі mohamedabouzied

це не рекомендується, так як модель РФ MOS була змодельована разом з макетом. інший спосіб макет індукує різні значення паразитних кришки в результаті чого великі відмінності при високих частот.

[Цитата = barath_87] У чому різниця між використанням моделі RF транзисторів в ланцюзі нормальної моделі транзистора .. Як, яким чином РФ транзистори відрізняються від звичайних моделей транзисторів, які ми використовуємо в тренажерах, як каденція ...[/quote] Я думаю, що різниця є паразитним. Модель РФ ближче до MOS насправді.

Частота MOS модель, зазначених у документах моделі. Якщо ваша робоча частота дорівнює Зазвичай моделі, будь ласка, використовуйте нормальну модель в іншому випадку піти на моделі РФ. Будь ласка, дайте мені знати, якщо вам потрібні додаткові роз'яснення.

Я намагаюся дизайн подвійного балансного змішувача .... що файл моделі слід використовувати ....?

це буде залежати від частоти, але я думаю, у потрібно використовувати РФ моделі khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back