РФ Дизайн питань зарплата інженера

M

MI3talk

Guest
хотілося б знати, яка зарплата діапазон MSEE з 1 років досвіду промисловість і близько 2 років від стажиста досвід в Хіллсборо, штат Орегон.

З цим досвідом, що ви думаєте про назву роботи?Я інженер-електрик, інженер-електрик II, III або ЕЕ?

Я дізнався, що Intel приділяє саме, але поруч фірм напівпровідникового конкурувати з Intel?або вони будуть кілька відсотків нижче?
Я подивився на salary.com, engineersalary.com і indeed.com, і Я не знаю, який джерело є більш точним в плані зарплати кал.

Спасибо!

Я думаю, salary.com та інші сайти дасть деякі середні цифри.Потім необхідно розглянути деякі додаткові фактори.До прикладу, якщо 1 річний досвід проектування ФАПЧ і це саме те, що роботодавець має перспективу (часто це робити, тому що вони фільтра резюме).Ваші шанси вищі.Або перспективи боса, як ви після інтерв'ю.Дуже добре, якщо ви публікуєте папір (и), пов'язаних з компанією або подали цікаво яким-небудь іншим способом.Я знаю випадки, коли такі фактори дали додатковий 15-20К.Його все залежить від вас.

Привіт,

У моєму випадку, я не публікувати будь-якому папері, так що я родом із цікаво, якщо 2 років від стажиста може замінити реального досвіду в промисловості, вказати на ті робочі вимоги.Я чув, іноді компанія не вважає стажиста як реальний світовий досвід, замість цього вони просто думаю, що це плюс для індивідуальних речей, які мають більше шансів на інтерв'ю.Я виявив, що деякі компанії не подобається, щоб запитати про виправити діапазон заробітної плати вимоги наприкінці інтерв'ю, а деякі ні.Наприклад, RFMD, Analog Devices & TI, як правило, не ставити для словесного розмови.
Дякуємо за інформацію!

Так, це правильно.Але я думаю, що в такому випадку багато чого буде залежати від того, що ви дійсно можете робити, що компанії потрібно прямо зараз.Коли я співбесід з кандидатами, я перш за все спробувати визначити, як він думав, він в змозі проаналізувати, наскільки добре він знайомий з теорією і практичним досвідом, що у нього є.Якщо це не так багато досвіду, але він розумний і мислення права це хороший кандидат.Він буде синхронізувати з командою і швидко набути досвід швидко.Вам потрібно бути дуже обережним, уважно слухайте те, що просять і правильну відповідь.Це корисно мати приклади попередньої роботи (якщо воно все в порядку з IP точки зору).Наприклад, ви зробили деяку систему розрахунків з простими листа Excel.Візьміть його з собою, і коли журналіст запитує продемонструвати здатність використовувати цей інструмент.Чи не будете приносити іншим людям роботу, то легко бачити, ви працювати з цим інструментом, чи ні.Пам'ятайте: ви продаєте себе.

Велика гарна компанія, як правило, не питають про зарплату перед якийсь момент і, як правило HR це зробити.По крайней мере, це був мій досвід роботи з Motorola і RFMD.Спробуйте відповісти, що це трохи рано обговорювати зарплати, але якщо вони будуть наполягати кажу правду.Це може бути так: я був 80 в моєї попередньої компанії, але тепер я хочу 90.Будьте готові пояснити, чому ви думаєте, заслуговують збільшуватися.

І, звичайно, потрібно трохи везіння.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back