S
stefannm
Guest
Я вчинив, і побудував 4.9MHz проколоти осцилятори на IC.Я його в лабораторії, і все нормально подивився на деякий час.Осцилятори, схоже, і є порядна точність частоти.Я помітив, коли я не дам пальцем мого в кристалі шпильки, генератор помре, поки не видалите мій палець, то він почав відразу ж вгору.
Я спробував різні навантаження кришка розміри (26pF для 39pF).Здається, для початку з очікуваними змінами в частоті, але завжди susceptability на палець випробування.
Я на 3.3V харчування й амплітуда коливань становить ~ 2V що припускає достатню-R.Хіба це правильно?
Як щодо це таке?Зараз я дійсно переймаються.Будь-які ідеї, як це виправити?Хіба разі недостатньої отримати цикл?
Чи можна мати занадто великий резистор зворотного зв'язку?Я 10M з інших причин.
До речі це осцилятори в CMOS типу архітектури Ерік Vittoz.
Заздалегідь спасибі за будь-яку допомогу,
stefannm
Я спробував різні навантаження кришка розміри (26pF для 39pF).Здається, для початку з очікуваними змінами в частоті, але завжди susceptability на палець випробування.
Я на 3.3V харчування й амплітуда коливань становить ~ 2V що припускає достатню-R.Хіба це правильно?
Як щодо це таке?Зараз я дійсно переймаються.Будь-які ідеї, як це виправити?Хіба разі недостатньої отримати цикл?
Чи можна мати занадто великий резистор зворотного зв'язку?Я 10M з інших причин.
До речі це осцилятори в CMOS типу архітектури Ерік Vittoz.
Заздалегідь спасибі за будь-яку допомогу,
stefannm