Підтягаючий резистор і випадає

S

scientificpakistan

Guest
Шановні учасників форуму, я хочу знати про основи [COLOR = червоний] підтягаючий [/ колір] [/ б] і [COLOR = червоний] Pulldown [/ колір] резистора. Як вони працює, і як обчислити її значення. Може хто-небудь пояснити це наочно. Я буду дуже вдячністю.

Угода по сільському господарству, перевірте його .. надія у виявитися корисним http://en.wikipedia.org/wiki/Pull_up_resistor Аллах Хафіз скажіть мені, якщо і потребують подальшої допомоги

Ассаль-O-алейкум! Шановні Аднан, мені потрібна додаткова інформація про підтягаючий і Pulldown резисторів. Худа Хафіз

[Цитата = scientificpakistan] Члени Шановний форум, я хочу знати про основи [COLOR = червоний] підтягаючий [/ колір] [/ б] і [COLOR = червоний] Pulldown [/ колір] резистора. Як вони працює, і як обчислити її значення. Може хто-небудь пояснити це наочно. Я буду дуже вдячністю. [/ Цитата] Хороші відповіді та посилання! Крім того, підтягаючий резистор використовується, коли сигнал потребує невеликої стабілізації і зміцнення сигналу. Я в основному використовувати тільки повторення, не pulldowns. |

Дозвольте мені пояснити тільки підтягування, що випадають те ж саме, але зі зворотним логіки. У вас є автобус, і сигнал потрібно від високої напруги, коли його логічне значення дорівнює нулю. Якщо у вас є кілька пристроїв, підключених до шини, кожен пристрій має бути відкритим стоком (високий імпеданс), щоб не інтерференції з іншими. Це означає, що пристрої тільки передавати, коли є сигнал послати, що означає передачу, коли є логічна 1 (низька напруга) для відправлення. Коли вони низької напруги для передачі, покласти їх вихід на землю, щоб покласти висів висновком навантажувального резистора на землю. Ви потрібні великі резистори мають невеликі струми (33K, 47K або 100k справді зазвичай) через resitor коли логіка 1 передається. Якщо у вас немає більше даних для передачі, пристрої введення у відкритий сток, і обидва краї reistor результат поклав на Vcc, то висока напруга бачив. От і все ... Поки, Н.

струм, що протікає в ланцюзі вирішує значення резисторів.

підтягаючий резистор робить вихідна напруга, збільшиться на проходження струму через нього. випадає резистор робить вихідна напруга знизиться на проходження струму через нього.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back