Підтягаючий резистор значення для I2C

A

arm_learner

Guest
Привіт, Не могли б ви навчити мене, як визначити, підтягаючий резистор значення для шини I2C? ТГц

підтягти значення резисторів detemine швидкість зв'язку. якщо ви використовуєте менше значення ви можете керувати більш сучасні так заряду і розряду кришки швидше. але є деякі обмеження для цих значень. вище RC постійної повільної швидкості передачі даних. Це пов'язано з тім, що вона впливає на швидкість наростання краю на шині I2C. Також довжина лінії швидкості ефекту. це безпосередньо впливає підтягти значення

Привіт bilgekaan, тому що мій шини I2C з gitch, я не знаю, що це викликано підтягаючий резистор чи ні. При зміні використовувати мале значення, шум, здається знижується. ТГц

Я використав 4,7 кОм резистори без проблем.

За що ви погано заземлення / розв'язки проблеми. Відокремити ваш мікросхем з 100nF кераміки та 10uF танталових конденсаторів. Я згоден з Seinfield я використовую 4.7K резисторів не проблема. Крім того, відокремити ваші регулятори так само вони можуть коливатися. Торнадо

Для мене, я думаю, 10k підтягнути достатньо, soemtimes я використовую 1k.

привіт arm_learner, як довго ваша зв'язок з I2c пристрої мікроконтролера? а також перевірити блок живлення до I2C пристрою.

Зазвичай я використовую 4k7 резистора Ом. Але якщо ви хочете мати хороший квадратний сигнал можна використовувати навіть менші значення. Найменші значення я використовував 1k. Переконайтеся, що ваше напруга живлення мають однаковий шум. Якщо у вас більше distanece намагаються крутити кабель, наскільки ви можете це допоможе проти EM джерело шуму. З повагою, Mr.Cube

більше значення резисторів може знизити швидкість зв'язку, а також залежить від i2c лінії longliness.Therefore якщо є доріжки друкованої плати повинні бути підстави лінії між цими лініями тому швидкість може збільшитися, якщо ви використовуєте великі резистори

Виробник завжди вказує підтягти значення в специфікації. Я використовую 4,7 до 10 тис. резисторів для I ² C, без повагою проблеми :), Ману

Використання 4.7k працює добре [URL = http://www.embed4u.com] Embed4u [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back