Підсилювач для ємнісний навантаження

W

watertreader

Guest
Привіт,

Сума запитів.Який підсилювач ви повинні побудувати забезпечити для ємнісний навантаженням?Я думаю, я міг би достатня напруга, але не достатній струм для частоти, що я збираюся будувати.

Oyur Дякуємо за допомогу!

Привіт watertreader,

Я виступив з проектом минулого року, що було просто подобається те, що ви хочете.Я зробив брижі поточного тестер для конденсаторів.
Проект в основному є підсилювач потужності з деякими управління і генератора сигналів.
Через мій досвід роботи з цим проектом, ви можете створити будь-яке основному підсилювача потужності ви знайдете, але це може не має зворотного зв'язку з навантаженням на вході, тому що якщо воно, то він буде коливатися точно.

Ви повинні пам'ятати, що опір конденсатора розпадів дуже швидко зі збільшенням частоти, тобто якщо у вас працюють на високих частотах, малих напругах буде генерувати дуже високі струми.Погляньте на деякі виробника конденсаторів сайт, щоб дізнатися про поведінку конденсатора.
Спробуйте www.epcos.com; www.rubycon.com; www.nichicon.co.jp.
Вони мають дуже гарну базову інформацію про свої книги дані

Якщо у Вас є ще сумніви, відправити мені повідомлення.

mcoster

Дякуємо за вашу допомогу!

Я думаю, були також виявлені деякі досить цікаві гід від www.apexmicrotech.com.

До речі, я не зовсім зрозуміло на зворотнього зв'язку ви говорите ...Хіба не вихідний необхідно перепідключення назад на вхід?
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Цитата:

Хіба не вихідний необхідно перепідключення назад на вхід?

В цілому так!Використовуйте зворотний зв'язок, щоб отримати від підсилювача стабільною (як в операційних підсилювачів теорія), щоб вони не змінюються відносно частоти та / або вихідний струм, наприклад.

Але в даному конкретному випадку, коли ваші навантаження ємнісного, якщо ви намагаєтеся використовувати зворотний зв'язок ви створите осцилятора.

Ця проблема була в моєму проекті, тому що я був контролю вихідного струму від варіацій на імпедансу конденсатора.Як я знайшов для використання функції амплітудної модуляції сигналу від генератора IC, які я використовував.Я не міг зробити будь-яку зворотний зв'язок з роботою.

[цитата = "mcoster"]Цитата:

Як я знайшов для використання функції амплітудної модуляції сигналу від генератора IC, які я використовував.
Я не міг зробити будь-яку зворотний зв'язок з роботою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back