Підсилювач диференціальний

G

Guest

Guest
Привіт всім,

Може хтось пояснити мені, чому на диференційний підсилювач конфігураціях конфігурації вихідних диференціальних існує потреба в 2 Rc і при використанні одного складу вихід у вас тільки один Rc!Спасибо заранее!

Ідея диференціального підсилювача є те, що у вас є два ідентичні галузей.(Транзисторів, резисторів, ..) повинен бути таким самим, з тим щоб зробити диференціального підсилення в два рази одного складу вигоди.

Для отримання додаткової інформації див
"Мікроелектроніка"
Адель С. Sedra і Кенет C. Smith

Привіт,

Так, ви праві, але: одного складу диференціального підсилювача не має два ідентичні частин, має один бік з резистора в колекторі, і один без нього ...Чому це відбувається?Я не можу знайти відповідь в цій книзі ...також не Malvino - Електронний принципи ...

спасибі

Я думаю, що сторони без опору в даний час є дзеркалом.Правильно я кажу?.

Якщо ми не використовуємо, що обсяг виробництва, його резистора більше не потрібний.і відсутність цього резистора не впливають на поведінку найбільша контуру.

З повагою,
Amerion

Я думаю, що 2 Rc для еквівалентної моделі схема підсилювача перегляд

Davood Amerion пише:

Якщо ми не використовуємо, що обсяг виробництва, його резистор не потрібен.
і відсутність цього резистора не впливають на поведінку найбільша контуру.Привіт,

Amerion

У колектор транзистора моделювання контактний ведуть себе як джерела струму, і його поточний залежить від струму бази, а не колектора резистор.
Коли ми видалити колектора резистор, нічого не станеться!
тільки транзистор споживають багато енергії (той же струм та високу напругу по відношенню до інших транзистор) і може трохи дисбалансу два транзистора відповідності.

З повагою,
Davood

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back