Підключення ICD2 з ZIF на борту

S

Spork

Guest
Здрастуй, моя ідея полягає в наступному: я підключити Potyo2 до комп'ютера і використовувати ICSP заголовок з нього для підключення до плати. Залежно від того, що я буду ПІК програма у мене є 5 різних пробки на моїй дошці. [Б] EDIT: [/B] Я знайшов сайт, стверджуючи, що всі 28/40 контактний ПІК є: (обидва )___( 28pin) __ (40pin) Vpp-1___Vss-19___Vss-31 Vss-8___Vdd-20___Vdd-32 Vdd- 11__clk-27____clk-39 Vss-12__data-28___data-40 вірно це для всіх мікроконтролерів? [Б] EDIT: New Idea [/B] Моя нова ідея полягає в, можливо, додати ZIF до поточного potyo2 дизайну. Будь sugestions для цього? Спасибі, Spork

[Цитата = Spork] Моя нова ідея полягає в, можливо, додати ZIF до поточного potyo2 дизайну. Будь sugestions для цього? ? Spork [/ цитата] навіщо використовувати ZIF в раді Potyo, краще всього використовувати ZIF в окремій платі так:
dsc04533-1.gif
[цитата = Spork] Це вірно для всіх мікроконтролерів? Spork [/ цитата] Да

? [Цитата = людей] навіщо використовувати ZIF в раді Potyo, краще всього використовувати ZIF в окремій платі наступним чином: [/ цитата] Найбільш вірогідною причиною є моє невігластво. Які переваги, які мають окрему плату? Приймаючи постріл в темряві в якийсь переваги, повідомте мені, якщо їм на правильному шляху: Зовнішнє живлення для 3,3 Менш переповнений борту, і велику гнучкість. Що ще?

Я розробив мій ICD2, щоб я міг стек ZIF на вершині.
firefly_inchworm_photo.jpg

Може хто-небудь частка схем / PDF 'с / орел файли для цього типу правління? Я не можу здатися, щоб знайти їх в будь-якому місці. Спасибі, Spork

Перейти на сайт blueroom в. Ви будете вражені, як багато інформації там! [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 46 секунд: [/ колір] [/ розмір] Перейти на сайт blueroom в. Ви будете вражені тим, наскільки інформація є там!

[Цитата = люди] [цитата = Spork] Моя нова ідея полягає в, можливо, додати ZIF до поточного potyo2 дизайну. Будь sugestions для цього? ? Spork [/ цитата] навіщо використовувати ZIF в раді Potyo, краще всього використовувати ZIF в окремій платі так:
dsc04533-1.gif
[цитата = Spork] Це вірно для всіх мікроконтролерів? Spork [/ цитата] Так [/ цитата] Дорогий друже ви повинні були розміщені схеми і PCB файлів разом з фотографією оправа модуль бути корисні для інших зацікавлених членів ради директорів TIA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back