Підключення 16F877 з Bluetooth

Z

zaidoon

Guest
Привіт, хлопці, хто може допомогти в цьому? Я хочу, щоб зв'язатися 16F877 ПІК Bluetooth ланцюга .. все, що мені потрібно, це для передачі даних через Bluetooth, він буде аналоговий сигнал і 16F877 перетворює його в цифровий і відправити його через Bluetooth

Нещодавно ми використовували Stollmann BlueMod B20 в аналогічній заявки. Ви можете його інтерфейс до числа способів, наприклад, USB, UART, SPI і т.д. Ми використовували UART, як простий, див. керівництво по апаратній Детальна інформація www.microem.ru/pages/bluetooth/stollmann/B20.pdf вам контролювати його за допомогою команди AT, див. www.microem.ru/pages/bluetooth/stollmann/ATCommand_B2x.pdf

Спасибі, пан Horace1:) це звучить здорово .. то я не потрібно дизайн електричної ланцюга ... право? вона може бути використана для передачі даних з "Temp. датчика або кров'яного тиску пристрій" Я сподіваюся, що ви можете допомогти з цією річчю ..

ви знайдете безліч схем конструкції або на сайті Microchip або шляхом пошуку в Інтернеті, який буде робити те, що вам потрібно. для датчика температури для людини ми використовували TC77 який має інтерфейс SPI для підключення до ПОС [URL = = http://www.microchip.com/Microchip.WWW.SecureSoftwareList/secsoftwaredownload.aspx?device=en028217&lang=en&ReturnURL http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en028217 #] secsoftwaredownload [/URL] Не знаю, про кров'яний тиск - Є багато для вимірювання кров'яного тиску, але ми ніколи не знаходили відповідні до Інтерфейс недорого мікроконтролера - якщо ви знайдете що-небудь, дайте мені знати ви маєте намір створити свій власний PCB або купити розвитку системи?

Ця річ мій дипломний проект .. (У реальному часі мобільних додатків), який покликаний передавати аналоговий сигнал після оцифрування використанням ПОС і передачі по каналу .. У мене є для створення додатків ANDROID отримувати дані і побудувати інтерфейс, який допоможе при читанні отриманих даних .. Я вирішив використовувати датчик температури .. Я побудував схему використання (BC352239A Bluetooth) і (16F84 ПОС), але все ще є, щоб прочитати більше знати, як я можу отримати свідчення датчика до ПОС, щоб відправити його ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back