Підключення та програмування PIC

A

AntmanLFE

Guest
Привіт. І тільки днями я думав про себе, я хотів би грати з мікроконтролером і наткнувся на дошці я був разом узяті кілька років тому. Це був набір, і я мабуть перестав робити що-небудь з ним, як код / ​​підключення було по моїй голові в той час. Unfortunetly Я не маю ніякого документації, що поставляється в комплекті. Проблема я зіткнувся на даному етапі програмування чіпа. У мене був USB до серійним адаптера, але врешті-решт знайшов на форумах, що це марно для цієї мети. Я тоді колінчастого зі старого звіра, який був послідовним портом на спину і спробував з допомогою програміста, як IC-Prog з програматором JDM не дало жодних результатів, але у мене є відчуття, що я міг би йти в неправильному напрямку і, можливо, роблять це дійсно неправильно, щоб я думав, що писати на форумах тут. Мікрочіп являє собою PIC16F877A I / P. Я не впевнений, якщо я потрібен окремий програматор, так як послідовний порт підключений до MAX232 чіпом на борту. Будь-які ідеї або пропозиції про те, як я можу отримати цю роботу?

Якщо я правильно зрозуміла вашу проблему, я вважаю, ви можете знайти корисну інформацію в цій [URL = "http://ww1.microchip.com/downloads/en/devicedoc/30277d.pdf"] Документ [/URL] Подивіться схему на стр. 4 - 4, це може бути частина відповіді на вашу проблему.

І я не зовсім впевнений, що я дивлюся на в цьому документі повторно СІД як я не отримую з чинним точки потоку. Я думаю, узагальнити своє питання на даному етапі 1) мені потрібно щось більше, ніж послідовний кабель для програмування цього? (Я думаю, немає, але просто перевіряв) 2) програмує цю установку з JDM програміст правильний підхід?

1) Чи потрібно щось більше, ніж послідовний кабель для програмування цього? (Я думаю, немає, але просто перевірка) Я думаю, що вам необхідно щось більше, не тільки послідовний кабель. Куди вона йде контакти роз'єму RS232 на мікроконтролер? На UART шпильки або десь ще? 2) програмує цю установку з JDM програміст правильний підхід? Я не знаю відповіді на це питання, тому що я не використав JDM програміст. Як я розумію вашу проблему, ви хочете, щоб ICSP (In Circuit послідовного програмування). Якщо ви хочете, що ви повинні мати це. застосування схеми повинні бути розроблені, щоб дозволити всі сигнали програмування повинні бути безпосередньо пов'язані з PICmicro мікроконтролери - це текст із Документ, який я рекомендую вам. Якщо ваш послідовний порт є посилання на відповідні контакти мікроконтролера, ніж ви можете програмі мікроконтролер з ним. Якщо ви думаєте, що я розумію вашу проблему, спробуйте читати текст під назвою Як реалізувати ICSP ™ Використання PIC16F8X FLASH мікроконтролери . Саме на стор 2-21.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back