A
AntmanLFE
Guest
Привіт. І тільки днями я думав про себе, я хотів би грати з мікроконтролером і наткнувся на дошці я був разом узяті кілька років тому. Це був набір, і я мабуть перестав робити що-небудь з ним, як код / підключення було по моїй голові в той час. Unfortunetly Я не маю ніякого документації, що поставляється в комплекті. Проблема я зіткнувся на даному етапі програмування чіпа. У мене був USB до серійним адаптера, але врешті-решт знайшов на форумах, що це марно для цієї мети. Я тоді колінчастого зі старого звіра, який був послідовним портом на спину і спробував з допомогою програміста, як IC-Prog з програматором JDM не дало жодних результатів, але у мене є відчуття, що я міг би йти в неправильному напрямку і, можливо, роблять це дійсно неправильно, щоб я думав, що писати на форумах тут. Мікрочіп являє собою PIC16F877A I / P. Я не впевнений, якщо я потрібен окремий програматор, так як послідовний порт підключений до MAX232 чіпом на борту. Будь-які ідеї або пропозиції про те, як я можу отримати цю роботу?