Підключення декількох ораторів

A

ahmedsalah00

Guest
Привіт
Звукових носіїв моя машина була проблема.Коли я спробував виправити себе, я виявив безлад.Хто-небудь може допомогти мені з аналогічною схемою ораторів?Чому магніт потрібно?і чому конденсатори підключені до виходу з ораторів?

Pierwszy iPhone trafił na rynek w 2007 roku, a my dalej nie mamy produktu o zbliżonej wygodzie użytkowania. Android wszedł na scenę nieco ponad dwa lata temu, a w tym tygodniu objął pozycję lidera na rynku smartfonów. Nie do wiary - komentuje rynek z rozbrajającą szczerością Stephen Elop, prezes Nokii.

Read more...

Hi Dear,

CHECK прикріплений файл містить небудь для вас.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Дякуємо за файл, але це doesn't містять корисну інформацію про електричного кола.

Спікер електромеханічна схема.Це другий контур тим, що бере до уваги багато фізичні параметри.Але я не думаю, що ви зацікавлені в цьому.Я думаю, що ви шукаєте схему підключення акустичної системи автомобіля.

Конденсатори на оратори, як правило, використовуються для реалізації фільтрів кросовера і дисків кожного гучномовця з відповідною частоти

Завдяки Чезаре, я дійсно зацікавлені в більш докладної інформації.Хочете запропонувати будь-яку літературу читаєте?

Ахмед, я не думаю, що у вас є якісь "Електро-механічні" проблеми.

Деякі оратори заводу, ті, які приходять з автомобілем маленькі дешеві фільтри надає парламенту, що дозволяє для поліпшення звучання і довговічність.Будь то низьких частот або обрізний ВЧ-фільтр, ви часто будете бачити, резисторів і конденсаторів наступної (і припаяти на) Голова терміналу.Це дешево виправлення заводом-виробником, і в тому випадку, спікер погано звучить, ви повинні замінити динамік.

Заміна спікера, як правило, більш високого класу, ніж у заводу, і ви будете задоволені звуком навіть без фільтрів додається.Але для кращого звуку краще мати фільтра мережі.

Google автомобільні аудіосистеми.

Оскільки ви тут ви повинні знати дещо про резисторів і конденсаторів, так і ви захочете Google фільтри, Butterworth, Лінквітца, Райлі, Chebyschev, і т.д. ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back