Підвищуючий перетворювач ефективність у розрахунку практичний дизайн

M

mengghee

Guest
Здравствуйте, Я просто цікаво, як я можу розраховувати ефективність підвищує перетворювач в практичний дизайн. Як я можу заходи Iin? Iout? Дякую вам стосується, mengghee

ІІН і Iout є середні значення з розрахунком ефективності посилається на стаціонарні значення змінних. Ви повинні використовувати сучасні зонди для вимірювання ІІН і Iout. Зазвичай ці затиск навколо дроту, який ви хочете виміряти струм дюйма Залежно від вашого поточного зонда, можна чи ні, можливо, буде потрібно зовнішній підсилювач. Якщо ваш вантаж тільки опір, тільки міра напруги на ньому і визначити струм Vout / Rload. Так само можна спробувати поставити невеликий резистор (з відповідною номінальної потужності) в ряд з філією ви намагаєтеся виміряти струм дюйма Очевидно, що якщо ви просто повинні навантажувального резистора на виході просто використовувати метод вище. Ви можете поставити невеликий резистор на вхідний струм. Тепер, якщо ви використовуєте хороший запас потужності для вхідної напруги та електронні навантаження для вас опір навантаження, Ви можете бути в змозі прочитати від струмів на цих документів безпосередньо. Це все залежить від того, яке обладнання у вас є. З повагою, V_c

Я бачу тільки аналоговий дисплей блоку живлення ... Я не думаю, я бачу, це правильно, хоча ... завдяки V_c повагою, mengghee

Ви знаєте, ви можете просто використовувати амперметр - але ви повинні переконатися, що він може взяти струму. Будьте обережні, ви не хочете, щоб знищити мультиметр! Запитайте місцевих технік, щоб побачити, якщо у нього є все, що може зробити цю роботу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back